Hey TPU!
Eu cu cmbp am inceput o afacere la garaju lui(la mine zici ca e o cladire dupa o bombardare)
Din fericire avea doar niste lucruri care au incaput la mine in masina oricum
Afacerea noastra e cu sisteme
Am reusit sa cumparam cateva modele noi de placi video/de baza plus cate 16 gb ram vreo 5 8 gb ram 6 si 4 gb ram 10
Am luat niste coolere mai ieftine carcase dam comanda(am un prieten care lucreaza in livrari si o poate aduce super rapid) dar avem modele si surse
Stiti
Pe un calculator de ultima generatie putem ajunge si la 5 mii sau un decent 2, 5 mii
Manopera gratis daca iei majoritatea pieselor de la noi(daca mai ai un hard disk nu are rost doar pentru asta sa mai adaug 100 lei ca manopera)
Noi facem doar cateva pe saptamana gen 2-3(mai mult eu ca el trece a 12a si na bacu) si ori mai de buget 1-2 si 1 mai de ultima generatie adica un i5 cu un gtx 1080 oc windforce 2 tb(faci un gaming cu el spargi)
Scoatem undeva de a mai lua niste piese si sa ne ramana si noua undeva 1mil
Piesele sunt ieftine daca stii de la cine sa cumperi(mai fac cate un sistem pentru unchiul meu si el ma plateste prin lire e mult mai ieftin daca le fac euro si ies mai ieftint)
Acum 2 intrebari
1. Cam in cate luni/ani voi reusi sa am destui bani in cat sa pot lua un apartament si sa platesc intretinerea la 2 pers
Inainte de a 2a intrebare va voi explica un pic
Iubita mea da la facultate la anul si nu are destui bani ca sa plateasca studiile la o facultate din tara dar una din alta tara
2. In cam un an as reusi sa strand destul ca sa ii platesc un an?
Dau funda
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (216.73.216.215) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro