anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In bloc la mine locuieste un barbat de vreo 30 si ceva de ani, poate chiar 40 care de fiecare data cand il vad si il salut se opreste si se uita lung dupa mine. A inceput sa imi fie teama ca nu cumva sa fie ceva in neregula cu el. Si figura lui pare sa duca spre o persoana nu prea ok. Credeti ca ar trebui sa spun cuiva sau doar sa mi se pare mie? Mi-e frica sa zic cuiva chestii din astea. Desi avea nevasta si copii de la o vreme il vad doar singur. Vreau un sfat, va rog. Eu fac 17 ani daca ajuta la ceva. PS. Am pus intrebarea din nou pentru ca pe cealalta nu o pot deschide.

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Parerea mea de om mai in varsta este sa spui parintilor daca crezi ca este o persoana mai ciudata. Altfel, vorba unuia de mai sus, se uita siel. Si eu ca-s mai batran ma uit dupa fete frumoase. Ideea este ca nu le acostez. Nu fac gesturi nepermise.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cui sa ii spui? Stai chill... Daca esti buna se uita si el dupa tine ca omul..Nu condamna.

| frostxtq a răspuns:

Spune-le parintilor impresia pe care ti-a lasat-o. In cazul in care (Doamne fereste) se intampla ceva sau ai vreun incident cu el, sa stie la ce sa se gandeasca si ce sa faca.

| madamme a răspuns:

Spune-le parintilor tai ce ne-ai povestit noua. Este cel mai bine.

| IuseinLavinia a răspuns:

Buna! Parerea mea este ca nu mai trebuie sa il bagi in seama si trebuie sa iti anunti parintii cat mai repede, vor stie ei ce trebuie facut in continuare. Sper ca ti-am fost de ajutor, o seara buna!

| brianmolkeau a răspuns:

Incearca sa pari comfortabila, saluta-l si fa totul cat mai normal. Daca intervine intr-un mod ciudat, indeparteaza-te si incearca sa iei contactul cu unul din parinti.