Străduiește-te să ei o notă cât mai mare, există posibilitatea ca profesorul să-și dea seama că ai depus un mare efort ca să treci și n-o să te suspecteze de copiat(poate o să gândească ceva gen :,, lecțiile au fost destul de simple''), dacă îți zice că ai copiat(sau îți anulează lucrarea, scrie pe ea,, copiat", gestii de genu') îi zici că nu ai copiat și îl rogi să te asculte din respectivele lecții pentru a vedea că ai luat acea notă mare pe meritul tău(dacă o să accepte să te,, interogheze"
, așa ar fi și corect, se va convinge că n-ai copiat și îți va trece nota respectivă în catalog). Te sfătuiesc să fii concentrat la test și să nu te consideri cu 9 sau 10 dinainte, lipsa de concentrare e un asasin nemilos câteodată
, am fost și eu de câteva ori victima lui
)
Fiecare profesor si-a format o idee despre fiecare copil. El stie cat poti tu si cat te duce capul.
Daca tu mereu ai avut note mici la el sigur isi va pune un semn de intrebare in caz ca ai lua nota mare.
Dar pana la urma sa creada el ce vrea tu stii ca ai luat nota mare pe merit si asta e.
Succes la teza :*
Scrie cum stii mai bine daca stii lectiile, iar daca o sa te intrebe ca ai copiat ii spui ca nu, am avut un profesor la fel la scoala la care am invatat si eram in aceeasi situatie.
Anamariasddjjjo100 întreabă: