| xxstarlight a întrebat:

Heyo lume... Vreau sa merg pe bicicleta insa nu pot, am 13 ani si am rugat-o pe o fata de 8 sau 9 ani sa ma invete. Asa am ajuns xD Ma rog. Am incercat sa merg, am reusit de 2 ori sa merg lin, si m-am simtit asa de bine;-; pana la un momendat cand m-am izbit de o masina =]];-; Cand ma urc pe bicla ma uit primda data la pedale si dupa in fata si intru in masini parca-s beata xD Nu stiu aveti sfaturi or smth. Multumesc anticipat; D

2 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Eu iti sugerez sa exersezi intr-un loc mai deschis. Unde sa ai o groaza de spatiu, sa nu fie masini, blocuri, oameni, stalpi, etc. Si sa fie asfalt... Dupa poti incerca doar sa mergi inainte. In timp ce mergi pe bicicleta, realaxeaza-te ca nu o sa se intample nimic. Si mergi cu o viteza mica. happy Dupa incerci sa iei curbe usoare nu chiar de 180 de grade.

Mersul pe bicicleta nu e cine stie ce chestie complicata dar putin antrenament, acolo, nu strica. Oricum o sa inveti foarte usor. Eu tin minte ca primele mele ture cu bicicleta au fost pe d-alea cu 4 roti rolling on the floor) Si la 6-7 ani, mi-a scos tata rotile ajutatoare, vai de mine sa vezi cum faceam : NU TATA NUUUUUU! :'(. Si uite ca m-a,, obligat" sa merg pe ea si din fericire, nu am avut NICIO PROBLEMA din prima. Am mers lin inainte chiar si eu ma miram ca aveam un asemenea echilibru doar pe 2 roti... la curbe sincer nu stiu cum ma descurcam dar totusi, am avut accidente mai des si mai grave, din mers / alergat decat cu bicicleta sau rolele.winking rolling on the floor.
Succes!

| Raspunsurisincerepttn a răspuns:

Incearca ca te pui pe bicicleta sa iti pui bicicleta pe drum drept si sa tii mainile nemiscate adica sa nu faci stanga dreapta