| RennaM a întrebat:

Heyy! cum pot vedea pe facebook cine m-a vizitat?

Răspuns Câştigător
| ZyReXe a răspuns:

Nu poti vedea cine te-a vizitat...
Si aplicatiile alea cu fanii tai si din astea sunt tampenii doar ca sa le dai like la pagina

| Mann02 a răspuns (pentru ZyReXe):

Culmea ca cineva stia foarte bine cand intram pe profilul ei, nu stiu cum, ca mi-a trimis mesaj legat de asta, cum se face oare?

| ZyReXe a răspuns (pentru Mann02):

Hai frate doar o confuzie a zis si ea sau el la bulan ca ai intrat sau poate a vazut *** ala de poza in care scria. fanii tai. -.- chiar crezi asa ceva in primul rand mai inainteaza in varsta vreo 3-4 ani si dupa vino si spune-ne cum sta treaba cu fake-urile astea de pe facebook

| Mann02 a răspuns (pentru ZyReXe):

Cica mai cresti, bai amice, nu stiu din cat esti nascut si nici nu ma intereseaza... n-am chef de polemici cu tine, si ti-am spus ca e posibil.
cand dai accept la aplicatie ii dai niste drepturi asupra contului tau... ma rog, incercam sa raspund la o intrebare nu sa ma contrazic cu tine, oricum nu ma cunosti si nici nu stii din cat sunt nascut, poate stiu mai multe decat tine si toata familia ta la un loc, asta daca vrei sa fim agresivi in vorbe...

11 răspunsuri:
| blondyna9o a răspuns:

Din pacate, nu poti vedea asta. Funda?

| Mann02 a răspuns (pentru blondyna9o):

Contrazic, se poate happy exista o aplicatie numita my top fans, eu o folosesc, incearca happy
funda?

| blondyna9o a răspuns (pentru Mann02):

Aplicatiile sunt facute pentru a da click aiurea pe aceea ca sa ii faci reclama. Daca chiar folosesti acea aplicatie, din cate imi aduc eu aminte iti arata primii 10 vizitatori care nu au nici o legatura cu vizitele pe profilul tau. Sunt puse aiurea. Normal era sa poti vedea cine te viziteaza ca si pe hi5, nu printr`o aplicatie happy Ma rog.

Sunt cam sigur ca functioneaza happy e destul de verificat happy

| blondyna9o a răspuns (pentru Mann02):

Ok, desteptule. Crezi toate porcariile happy

Varza happy

| StonemAlly a răspuns:

Nu se poate. Blondyna are dreptate. Aplicatiile alea iti arata persoane randomhappy

| Veronica_Ionas_1987 a răspuns:

Cum pot vedea cine m-a vizitat pe facebook

Întrebări similare