| daniela17 a întrebat:

Hibig grin am 17 ani si am 44 de kg si 1.55...nu stiu eu cred ca sunt putin...prea scunda si prea slabuta... voi ce credetii? plsss raspunde-ti-mi va rog

Răspuns Câştigător
| mihnea_5388 a răspuns:

La fete de obicei trebuie sa fie greutatea cu 10 in - fata de centimetri. deci daca ai 1.55 si 44 de kg, ar tebui sa te mai ingrasi un kg si ai fi ok. trebuie sa te simti bine in pielea ta. daca tu consideri ca esti prea slaba. pune mana pe ingrasat pana consideri tu ca suficient. dar eu cred ca estii ok asa,...

11 răspunsuri:
| kitty_8919 a răspuns:

Putin cam scunda scuze da asta ii parerea mea... da in rest esti bine...ar fi bine sa faci baschet sau inot si poate ai erusi sa mai cresti putin...

| viki a răspuns:

Pentru inaltimea ta, esti foarte bine. te pup.

| Myu a răspuns:

Pai eu am 14 ani si am 1.61 la 45 de kg si mie mi se pare ca arat ok...si data trecuta cand am fost la doctor a spus ca e bine laughing deci cred ca mai trebuie sa pui niste kg in plus big grin 2-3 si e bine.

| nu conteaza_8511 a răspuns:

HihappyNu cred ca esti prea scunda.In legatura cu inaltimea, nu cred ca poti schimba ceva, dar greutatea o poti mari. Daca ar fi sa gandim mai bine, cui i-ar place o fata grasa? Am vazut fete mult mai slabe decat tine.Nu te ingrijorahappy

| Auricik a răspuns:

Daniela eu cred ca trebuie sa te mai ingrasi, pari sa fii prea slabuta la aceasta virsta, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Greutatea este bună, cât priveşte înălţimea nu eşti de lăsat.
Sunt plăcute toate fetele.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Greutatea ta nu are nici o problema. Insa, daca nu te superi eu am 13 ani si am 1.58-1.59. Deci. ai o statura cam micuta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca nu e nimic rau in asta. fetele mici si slabute insipira nesiguranta, iar baietilor le plac fetele mici pentru ca se simt mai protectori in preajma lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 12 ani si am 45 de kg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu mi se pare asa putin..eu am 46 de kg si 1.59..deci nici eu nu sunt prea inalta..si sincer nici nu'mi dorescwinking

| iany a răspuns:

Probabil ca te complexezi cam mult. dae incearca sa faci inot mai mult daca, ai posibilitatea de a o face ca te va ajuta enorm ai sa vezi inca nu e prea tarziu pentru dupa varsta de 19, ani o sa fie si mai greu.MULT SUCCES SI nu ti pierde speranta ca totul o sa fie ok.