| Laska a întrebat:

Hi TPU, ce ati face voi daca ati fi presedinte? Funda raspuns serios

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

As eradica tigania si nesimtirea omeneasca, le-as da o sansa tiganiilor care traiesc decent si nu put, lucreaza cinstit si mai ales tuturor oamenilor onesti le-as oferi un salariu mai bun si mai putine taxe iar cei rai moarte sau extradare in desert, la rechini sau in jungla.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil nimic, desi iti e greu sa crezi presedintele are destul de putin de spus in tot ceea ce tine conducerea unei tari. sunt multe alte institutii care au putere de decizie.

asadar probabil as semna tot felul de acte si as participa la tot felul de sedinte, intalniri unde mi as da cu parerea, as aproba sau dezaproba. cam asta face un presedinte.

| SuneteDeChitara a răspuns:

Nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aş ridica statui marilor români.

| Werepyre_Fallen_1994 a răspuns:

Nimic. Ar trebui sa fac ce mi se spune. Politicienii sunt doar masca unor puteri ascunse. Nu presedintii/guvernele/celelalte institutii de stat conduc tarile.

| Laska explică (pentru Werepyre_Fallen_1994):

Si chiar n-ai face nimic? Absolut

| Werepyre_Fallen_1994 a răspuns (pentru Laska):

Nu as face pentru ca nu as putea. Exista cineva colo care conduce lumea si ne vand noua gogosi cum ca presedintii, guvernele, parlamentele, etc. conduc un stat, desi acestia doar furnizeaza informatii pentru cei ce detin puterea, dar lucreaza in umbre.
Daca as fi un presedinte si as colabora doar cu institutiile de stat, fara a primi ordine de mai sus, as face multe lucruri sau, cel putin, as incerca; exemple:
-as elimina orice etnie, subcultura, etc. care are idei gresite din punct de vedere intelectual
-as promova patriotismul
Mai am si alte idei... Dar astea mi se par foarte importante.

Ai face foarte multe lucruri.) dar spui ca nimic :d

| Werepyre_Fallen_1994 a răspuns (pentru Laska):

Ca si presedinte, spun ca as face multe daca nu ar fi altii ca sa ma controleze. Daca te indoiesti de modul meu de gandire, atunci ar trebui sa stii ca eu cred in teoria conspiratiei, care este adevarata.
Un presedinte nu ia decizii pe cont propriu, deoarece sunt cei cu rang mult mai inalt ca el, care-i dau ordine.

| Loser8299 a răspuns:

V-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde.

| Laska explică (pentru Loser8299):

Numele tau spune totul despre tine big grin

Sa ma indoiesc? nici gind.