Gemeni: un inel, o carte, un stilou, un jurnal, o bratara, un ceas, un tur cu balonul cu aer cald, o agenda.
scorpion:o carte de agatha christie, un telescop, lotiuni pentru baie, uleiuri si sapunuri, flori, lumanari, jurnal, o masca, o carte despre kama Sutra, o racheta de tenis, lectii de caiac, o coaziera pe ocean, carti de tarot, jocuri, un acvariu cu pesti tropicali, un parfum.
Pai nu stiu ia-le ceva pe care sa fie scrisa sau desenata zodia lor daca stii ca le intereseaza chestia asta cum ar fi o ceasca [in care sa puna ciocolata calda] sau alte lucruri si anume:
-un plover calduros perfect pentru sezonul aceasta
-un set compus din caciula, fular si manusi
-un parfum elegant cu pretul in functie de bugetul tau
-o poseta
si alte lucruri acum depinde de preferintele lor si de suma de bani pe care esti dispusa sa o cheltuiesti bafta si sarbatori fericite:*
-
PAi
Daca vrei, le poti lua ceva de duflet, cum ar fi, un lantisor cu un pandantiv, care simbolizeaa zodiile lor
ori, ceva care sa aveti toate 3 [o bratara, un inel] depinde de posibilitatile tale financiare
Mai poti sa le cumperi care un set de fular+caciula
ori ceva care sa aiba legatura cu zapada
Uite la ce m-am gandit eu in timp ce iti citeam intrebarea:
ma gandeam ca ar fi frumos sa iei niste lanticuri de genul asta
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:12, s:50&biw=1020&bih=567
sau orice care sa va lege sau sa aiba un anumit simbol pentru fiecare dintre voi. Sau poti sa le faci ceva handmade daca te pricepi :).
pupici :*
Teoretic ai putea sa cumperi cam ce-a scris Olivea insa cel mai bine ar sa le iei ceva si sa stii ca vine din inima si sigur le vor placea, mai ales scorpionului pentru gemeni e mai greut insa poti alege si alte chestii cum ar fi o carte gen sf sau despre iubire(fetelor scorpion le place asa ceva) sau poti lua un lantisor(sau daca vrei poti sa-l faci chiar tu) cu inscriptiile zodiilor lor oricum cea mai buna idee este sa le iei ceva si sa stii ca vine din inima si sigur le vor placea
Anonim192011 întreabă:
Anonim192011 întreabă: