Răspuns Câştigător
| Roxy a răspuns:

Ciaohappy
Si eu am avut o perioada cand eram complexata de greautatea mea si am incercat aceasta cura de slabire sia m tinut-o cam 2 saptamanilaughing
Fac si sport de performanta si acolo trebuie ceva dulce ca sa ai energiebig grin si dupa 2 saptamani stateam la computer(tin minte ca era ajunul craciunului)si ma uitam pe net la tot felul. m-am ridicat si m-am dus pana in bucatarie.amandoi parinti erau in bucatarie povesteau si ma duc eu fain frumos pana la geam si am "observat"ca masina mamei se ia si se duce(ceva imposibild eoarece amandoi erau in bucatarie)si dupa aceea ma intrepd usor spre camera mea si la 1 metru de camera mea mi se taie filmu(adica nu mai vedeam nimic si auzeam ca intr-un butoi)si ajung in fata usi si caut clanta ca disperata si cand pana mana pe clanta iau somn(adica lesin)...
daca vrei sa faci cura asta de slabire fa-o da nu fa mult efort ca patestica mine poatelaughing
Oricum cel mai bine slabesti prin sport. fa tu niste abdomene seara si niste flotari si o sa ai muschi si nu oase doartongue
Si nici nu am slabit foarte multhappy
Am slabit vreo 4 kg in 2 saptamani.ca sa grasime am eleminato si mai urma sa dau jos masa musuclara daca nu continuam antrenamentelelaughing
Nu o recomand daca esti sportivatongue

4 răspunsuri:
| Mar a răspuns:

Este chiar buna si chiar asa e
a facut-o matusa mea si sora mea
au ramas impresionate de cum au dat 4 kg in 4 zile
pa-pawinking

| PunkyA a răspuns:

Probabil ca este adevarat, dar nu este sanatos! Sa mananci 4 zile exact aceleasi "chestii"? Pentru organism numa' bine nu ebig grin.Sa presupunem ca ai respecta aceasta dieta si ai slabi 4 kilogramehee hee. Dupa ce te vei lasa de ea, vei manaca iar tot ce vrei si BUM! te ingrasi cu mai mult de 4 kilograme.
Dietele/curele de slabire sunt o tampenie, parerea mea, atata timp cat dupa ce le vei termina vei reveni la obiceiuri proaste! Asa ca mai bine ai avea grija ce mananci si ti-ai forma un stil de viata sanatos, pentru ca asa sigur slabesti, rezultatele vor fi de durata, dar vei avea si un corp sanatos, ceea ce e cel mai important.

Byebig grin

| madaluhsha a răspuns:

Buna.
Nu cred ca este adevarat si daca ar'fi adevarat si incerci cura de slabire iti poti face rau organiznului. Nu cred ca poti rezista 4 zile in care sa mananci doar fructe, 1 felie de paine prajita niste branza si o cafea... Dar poti sa slabesti prin aceasta cura care mi-se pare un fel de infometare numai ca mai rontai ceva. In fine nu prea cred ca face bine organismului. Poti intreba un medicul de familie daca poti incepe aceasta cura (daca vrei sa o folosest).
Succes in viatawinking

| dichi a răspuns:

Este bine sa incerci sa diversifici alimentatia si poti incerca aceasta cura de slabire sa vezi ce efecte are. Nu ai nimic de pierdut. Succes