S-a razgandit, si-a dat seama ca nu merita sa se bata, ori din start nu a vrut doar sa te sperie un pic.
Te-a amenintat. Dar fii cu bagare de seama, nu se stie, poate te ia prin surprindere. Oricum, daca are un gram de minte, nu te atinge in interiorul scolii. Daca esti in an terminal, poate asteapta sfarsitul anului sa te cafteasca, sa nu aiba probleme acum. Dar fii si tu destept, fa-ti prieteni multi, nu umbla singur, ca sa aiba macar cine sa tipe mai tare decat tine(pentru ca in general nu se baga nimeni) dar macar sa il sperii cu numarul mare de oameni din jurul tau.
Eu zic sa nu fi asa sigur ca nu mai vrea sa te bata. asa s-a intamplat la noi la scoala. Un coleg s-a certat cu un alt baiat din cealalta clasa. Dupa 2 zile, am dat mana cu ei, am glumit chestii. Dar dupa scoala a fost iadul. ne-am luat la bataie
Deci nu fi asa sigur.
Și dacă m-ar ataca pe stradă, cu ce aș putea să mă apăr?
Pfai. daca nu esti facut. recomand sa mergi la sala, e foarte misto la sala, baieti de treaba, o atmosfera misto. Sau daca esti bazat. chemi prieteni. daca nu esti, ori iti ceri scuze, ori daca nu e cu mult mai puternic ca tine ii dai in gura. Ce sa zic. Daca scoti un cutit nu cred ca te mai ataca. sau un din ala cu electro-socuri e foarte misto
Are unchiumeo, dupa 24 secunde tinut pe un om il omoara. Deci, acum vezi tu ce faci.