| AnGeL_8291 a întrebat:

Il vezi pe prietenul celei mai bune pri cu o alta fata... ce faci?thinking

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
25 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

In primul rand ma duc la el si il iau la rost, apoi ii spun prietenei sa ii dea papucii.big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cel mai bine este sa ii spun prietenei mele.Asa este cel mai corect si cel mai bine happyAtunci cand il vad nu ii spun nimic lui, dar imediat dupa acea ma duc la prietena mea.Eu sincera sa fiu daca prietena mea mi-ar fi vazut prietenul cu o alta fata, m-as supara pe ea daca nu mi-ar fi spus.big grin

| Antrax a răspuns:

Find prietena mea cea mai buna ii spun chiar daca doare

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ii spui ce ai vazut. Si e posibil sa nu fie scenariul cel mai dureros, daca nu pareau apropiati ar putea fi o colega sau amica, nu neaparat sa o si insele. El are sanse mari sa scape din chestia asta, iar ea ar trebui sa aiba in vedere situatia si sa se asigure inainte sa ii spuna lui ca stie. Crizele nu o vor ajuta. Dar daca il urmareste discret poate il surprinde chiar ea in momentul cand se duce cu altcineva, si atunci e altul impactul.

| Sara a răspuns:

Vb intai cu baiatul, poate este vreo amica, si poate chiar prietena ta o stie. Sa zicem, k ar avea o relatie de colegialitate. Nu e tocmai frumos sa intervii in relatia lor. Daca problema persista, incearca sa i deschizi ochii prietenei tale, in mod ft ft subtil... da i doar de inteles, sau intinde i o capcana, si singura isi va da seama. Hai, ca esti desteapta, cu curaj, fa-o! Nu vrei sa ti vezi prietena cum sufera mai tarziu.

| Ben. a răspuns:

Shhhh... taci. ei or sa se-mpace si or sa-si aduca aminte cine baga fitile... el oricand o sa zica :¨nu-i adevarat! era var'mea de la baicoi! ¨si atunci AnGEL o sa pice intr-o pozitie extrem de nefavorabila si va fi privit cu suspiciune de tot targul.si asta fiindca a intrigat-o prietenul lui prietena ei. asa ca :shhhhh! keep low profile.

| Criiss16 a răspuns:

Ii spun prietenei mele. Mi se pare cel mai corect.

| dulcika a răspuns:

Nu in nimic un caz nu las vedea... o iubeste prea multhappy
as sta de vb cu el ...nu i-as spune intai ei pentru ca asa ranio...
dar orkm stiu ca asta nu s-ar intampla nikiodata...

| emy a răspuns:

Eu cred ca mai intai as vorbi cu el, iar daca nu intelege, i-as spune ei. Dar cred ca as cere si sfatul unui preot, ca sa fiu impacata.De asemenea, m-as ruga mult si lui Dumnezeu.Succes!
Te felicit pentru modul in care gandesti! Asta dovedeste ca ai un suflet bun si esti o prietena adevarata, cum rar intalnesti in zilele noastre.Sa nu te schimbi niciodata, indiferent ce va fi!

| vyol3ta a răspuns:

Cred ca ii spui prietenei tale
dc sa isi bata joc de ea?
parerea mea ar fi sa-i spui!winking

| happy.....withoutyou a răspuns:

Tac. Oricit de mult mi-as iubi si aprecia prietena, nu i-as spune in fata, pentru ca stiti si voi daca te bagi intre oameni, ei se impaca si tu ramii dusman, eu m-am fript si nu mai vreaucryingTotusi o sa-i fotografiez si o sa strecor o poza in geanta prietenei, sau o pun intr-un plic pe masa...nu as vrea sa imi pierd cea mai buna prietena pentru un tradator! pa pa

| spiritul a răspuns:

Pe pr cu pri? il dai in gat pe pir la pri

| adi a răspuns:

Ii spui prietenei, poate sa nu fie nimic grav, sa fie doar o simpla amica.

| victoria_8973 a răspuns:

Eu i-as spune prietenei... depinde insa ce caracter are straight face stii tu... nu cumva sa spuna ca vrei sa-i desparti etc etc...

| rox a răspuns:

Daca fata mi-e buna prietena o atentionez.

Răspuns utilizator avertizat
| mitzulik a răspuns:

Chiar serile trecute mi s-a intamplat. Si am zis, nu-i zic. Ei se cearta ei se-mpaca...si cand vor fi in tandreturi...isi vor spune " cutareasca e geloasa si invidioasa ca nu are ce am eu", el " da, iubito, sa n-o crezi orice ce ti-ar spune, vrea doar sa ne desparta". Pentru ce sa ma bag? Oricat de prietena buna mi-ar fi si as fi cu ea, cand e un barbat la mijloc, mai ales daca doar una din ele au prieten, se mai raceste relatia dintre doua prietene.

| caramel_4836 a răspuns:

Buna. Sunt cazuri in care partenerii raman totusi impreuna in urma unei intamplari de genul, daca cel putin unul din ei isi doreste lucrul acesta foarte mult.Gandeste`te ca urmarea dorintei tale de a`ti ajuta prietena este sa ramai fara ea, in cazul in care ea il accepta in continuare.La urma urmei este relatia lor si tot ei hotarasc cand ia totul sfarsit si cand nu.Nu o ajuti deloc ducandu`te la ea sa ii explici situatia.Chiar crezi ca el va recunoaste ca umbla cu altcineva? Dovada este cea care raspunde intrebarii tale.Succes.Bye.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

II spun prietenei mele ce s-a intamplat, iar daca nu o sa stie cum sa reactioneze eventual o sa fiu acolo langa ea sa ii mai dau cateva sfaturiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti vezi de treaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le fac o cafea si loc la mine in dormitor straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii sar la gat.mama lui de comunist, pai indrazneste sa faca asa ceva celei mai bune prietene? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma duc la el ii dau vreo 2 palme ii zic aleia ca are prietena si ca o foloseste si merg la prietena mea sa ii spun ce am vazutwinking
xoxo
by zui

| lililuna a răspuns:

Treci pe partea cealalta, ii lasi pe ei sa-si rezolve situatia...

| amber a răspuns:

Dacă tipa e cea mai bună prietenă a ta, bineînţeles că ii spui!
Pană la urmă asta înseamnă că tipul işi bate joc de ea... Dacă eşti în situaţia asta, eu zic că-i mai bine să îi spui prietenei tale.