Eu zic intai sa mai vorbesti cu ea. sa vezi cum iti vorbeste, poate reusesti sa o chemi afara impreuna cu alti prieteni sau colegi. Sau poate doar voi 2. Si vezi cum reactioaneaza apoi mai incearca-ti norocu inca o data ![]()
sper sa te ajute. succes
Incearca sa afli de ce te-a refuzat. Si incearca sa te schimbi pentru a-i fi pe plac. Incearca sa fii mai politicos, mai dragut. Incearca sa ii dai de inteles ca o placi. Stiind trecutul, daca si ei ii va placea de tine vei afla. Iti va arata si ea sau iti va spune chiar.
Ar trebui sa renunti. Daca ea isi schimba sentimentele fata de tine iti va da un semn.
Renunta la idee. Respecta-i alegerea. Altfel poate ajungi sa o hartuiesti si devii nesuferit. Oricum e si mai rau dupa aia daca nu merge bine, fiind colegi. Gaseste pe altcineva.
Daca te-a refuzat atunci nu stiu daca ai vreo sansa acum, eu zic s-o iei mai usor de data asta, incearca sa o faci geloasa eu stiu, bag-o odata in seama si fa-o sa rada si apoi incearca sa o eviti cat mai mult dupa aceea si ai sa vezi cum o sa vina ea apoi la tine, asta depinde daca te si place dar nu o mai intreba inca o data daca vezi ca tot asa se comporta, fa mai bine ce ti-am zis eu
bft!
Depinde de ce te'a refuzat data trecuta. Daca te'a refuzat pentru ca faci ceva in mod particular, gen injuri mult, esti egoist etc. rezolva treaba asta si p'orma spune'i ceva in genu "stii, m-am schimbat... si mie chiar imi place de tine.". Daca doar te'a refuzat pentru ca nu ii place de tine... daca nu exista prima atractie nu prea stiu ce sa faci, doar mai intreab'o din nou si spune'i sa-ti dea macar o sansa, ca poti sa fii iubitu ideal si ea sa nu stie
Succes, si daca te refuza din nou sa stii ca mai sunt fete.