anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place mult de o fata. Ea ma roaga sa o duc acasa cu pretextu ca nu ii place sa mearga singura pe drum . Ce credeti ii place de mine sau doar profita de faptul ca imi place de ea? P.S. Nu stiu daca stie ca imi place de ea.

Răspuns Câştigător
| Notty a răspuns:

Si ei ii place de tine.si cred ca vrea sa va si sarutatihee heestii in filme baiatul cand conduce fata acasa, se face un fel de atmonsfera romanticasi ei se saruta. poate sunt sarita de pe fixrolling on the floordar asta e parerea meawinking

| Cornel_6311 a răspuns (pentru Notty):

Eu cred ca te-ai uitat la prea mult filme romantice laughing

| Notty a răspuns (pentru Cornel_6311):

Sa fiu sincera nici nu ma uit,nici la telenovele,nimic.dar pe bune, mie daca mi-ar placea de un baiat, tot asa l-as ruga sa ma conduca acasa si nu m-as lasa pana nu ne vom sarutalove struckrolling on the floorhee hee

Ea nu se lasa pana nu ma convinge sa o duc pana acasa

Si ce? doar ai spus ca iti place de eahee hee

Da, dar vreau sa vad ce spune tongue

Dar ii poti spune deodata ca iti place de ea, si nu cred ca va refuza de vreme ce te pune sa o conduci mereu acasa.

Apropo, de ce nu deschide niciodata un subiect? mai mult parca vorbesc singur laughing Ma lasa numai pe mine sa le deschid.

Cred ca ii e rusinerolling on the floorhee hee

Nu pare sa ii fie rusine... Apropo am jucat un joc ( era un joc in care trebuia sa spunem un adevar sau sa fim intrebati) la ora de engleza si a intrebat-o cineva daca ii place de cineva din clasa si ea a zis ca nu ii place de nimeni din clasa... Asa ca nu mai stiu ce sa cred

11 răspunsuri:
| bughy89 a răspuns:

Pai daca iti place foarte mult de ea cu siguranta ca si-a dat si ea seama din gesturile si din actiunile pe care le faci. Incearca si tu sa o pupi cand o duci acasa, adica apropiete de ea sa vezi cum reactioneaza. Daca nu merge incearca sa nu o bagi in seama o perioada vreo 2-3 zile vezi cum reactioneaza. Mai scrie-mi daca nu te descurci cu interpretarile.

| Vychy a răspuns:

Pai eu cred ca si-o fi dat seama ca o placi, dar incearca si tu sa o saruti, sau ofera-i flori, spune-i glume, etc. Sper sa te fi ajutat.