Deci ai pus o intrebare care se regaseste infamilia mea,
varsator-mama:sunt niste persoane foarte inteligente,descurcarete,foarte placute,dar si foarte nesuferite de prea multe laude li se urca la cap,i se mai intampla mamei mele sa i se urce la cap![]()
taur-tatal:sunt niste persoane foarte incapatanate,belea, crede-ma ca nu am cuvine sa explic pentru el, este un pic cam eu le stiu pe toate 100%, dar de fapt este 65%, atat ambele persoane au un pica impresii si un gram de increzuti
daca vrei sa stii compatibilitatea lor 0%, dar vreau sa iti zic ca parintii mei in tineretile lor cand sau luat nu au fost asa cum sunt acum peste 40 de ani mama si 50 tata crede-ma ca se comporta aman2 ca niste persoane de 16 ani iubire adolescentina si chiar mai zic ca, cand au fost in tinerete nu sau iubit asa![]()
eu ti-am zis parerea mea despre cei 2 din casa mea
deci eu sunt un leu incapatanat si foarte sticta in ceea ce priveste prezent si viitor![]()
![]()
![]()
, nu am vrut ca sa intru pe google si sa iti trantesc 2-3 randuri cu explicatiile astrologicilor care sunt de nota 2
Am verisori din ambele partii deci iti zic cum am eu.
varsator(fata)-sunt cam increzute, paracioase si invidioase pe orice dar au si o parte sensibila si anume nu au orgoliuele isi cer iertare mereu.
taur(baiat)-ahh...sunt reci fata de parinti, si te intreaba mereu vrei sa-ti zic ceva si indiferent de raspunsul pe care i-l dai e tot iti zice dar unii de obicei lasa de la ei dar ca sa faca asta trebuie sa puna o mie de intrebari...nu stiu ce sa iti mai zic
dar daca te referi la compatibilitate atunci da adica daca se vad o data pe saptamana e perfect, dar cu moderatie si daca se vad fara moderatie atunci sunt ca si otetu la suprafata vorbesc nu au nici o treaba dar la spate se barfesc unu pe altul
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: