Da apar dar iti spun ca nu sunt toate la fel (pentru ca fiecare suntem diferiti reactionam diferit in perioada adolescentei ), dar in mare parte multi adolescenti cred ca pot face totul de uni singuri si ca nu au nevoie de un ajutor cum aveau pana la varsta precedenta,(asta e cea mai des intalnita schimbare), mai sant si altele, dar depinde de timpul copilariei si colegi de scoala./liceu, prietenii, parinti etc.
Sper ca te-am ajutat, bft,, funda?
Da, sunt. Ar fi independenta, cand adlescentul vrea sa fie liber, sa faca cam ce vrea, singuratatea, cand adolescentul se detaseaza de parinti, rude, uneori chiar si de prieteni...Pot di schimbari de caracter mai mari.cum ar fi cand adolescentii se fac mai obraznici
...mai lenesi, nu vor sa faca nimic daca nu are legatura cu ei insisi, pentru ca le pasa de propriile scopuri. Astea sunt niste trasaturi pe care le-am intalnit la multi adolescenti, dar nu inseamna ca toti sunt asa. Sunt si sociabili, cuminti, silitori.etc
Gândeşti mai diferit,te maturizezi, îţi dai seama că ai nişte responsabilităţi şi că răspunzi în consecinţa faptelor tale.Îţi iei "palme ", începi să dramatizezi la cel mai mărunt lucru care ţi se întâmplă, începi să ştii ce vrei (sau nu), te identifici mai bine, te cunoşti.Depinde mult de personalitatea ta. Mulţi mai sensibili, se închid în ei în perioada asta. Alţii din contră, văd toată lumea a lor.
Gavrilutadaniel întreabă: