| Ixiii a întrebat:

In primul rand nu e intrebare.happy
Sunt unele fete pe TPU care scriu ca in ultimul hal. `poate` `zyky ca sunt` `frumOaaSha mitiTikka` ceva de genu.happy
Ar trebui sa se faca o categori `Anti literatura romana` sau `piti si cocalari`
Cine e de acord cu mine? puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Sunt chiar foarte de acord cu tine.
Eu, cel putin, la intrebarile postate in felul asta nu raspund.Refuz si sa le citesc.
Dar si daca s-ar face o asemenea categorie, unul n-ar posta la ea!

4 răspunsuri:
| Choco a răspuns:

Foarte de acord. in ziua de azi copiii inventeaza niste cuvinte de iti pica plombele cand le vezi. plus ca au niste prescurtari de abia le intelegi. acum nu zic ca nu, ca doar nu am 80 de ani, si eu mai scriu prescurtat (am 19 ani) dar nici chiar in halu in care scriu altii rolling eyes

| Lucinca a răspuns:

Mda sunt de cord cu tu imi pace ide astarolling on the floor

glumeam da sunt de acord nu-mi place cum scrie desi scriu cu precurtatri cateodata scriu sa se inteleaga si mai scriu cu greseli pentru ca ma grabesc sa scriu n-am rabdarelaughing si numai corectez dupa aia las asa

romana la puteree!

doamne feresterolling on the floor)

| friday a răspuns:

@BlackPearl : Si tu scrii foarte corect.Graba nu e o scuza.

Anyway, referitor la intrebarea ta, daca s-ar face categorie, pitipoancele si cocalarii nu s-ar simti, deci nu ar posta in ea.
N-ai ce le face.eu cand comentez sunt injurata pe privat ( prin mesaje, ma refer ) laughing.

| KarmaChameleon a răspuns:

Cei/cele care scriu aşa sunt într-adevăr certaţi cu limba română dar sincer nu cred că ar fi corect să le fie oferită o categorie, ar fi ca şi cum le-ai oferi un premiu.