| Onutzyk a întrebat:

In vacanta de Pasti am sa merg cu colegii in Franta [cu autocarul]. Trecem prin mai multe orase dragute, bla bla bla.

Am cateva intrebari:
1. In cat timp e gata un pasaport [ am avut unul dar a expirat si trebuie sa imi fac altu straight face]?
2. Cat costa un pasaport [nu unul biometric, unul normal nu le suport pe alea biometrice]
3. Ati fost vreodata cu autocarul sau cu masina in alte tari?
4. Daca da, v-a fost rau [de masina]?
5. Ce as putea sa fac cu colegii [scuze cacofonia] ca sa nu ma plictisesc... avem de stat destul in autocar straight face...

fundita evidentwinking

3 răspunsuri:
| newperson4him a răspuns:

Heibig grin 1. Pasaportul e gata cam intr-o saptamana si eu mi-am facut sau il poti face pe loc dar e mai scumpbig grin.
2. in jur de 2 milioane.
3. Da am fost, si nu mi-a fost rau. Luam ceva medicamente pentru antivoma sau ceva de genu dar numai stiu cum se numesc. Sa stai la geam daca poti ca e mai okbig grin.
5. Cand am fost eu ne-am jucat pe autocar tot felul de jocuri :carti, mima, etc. si asa trece timpul mult mai repede.
Distractie placuta!>big grin

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Cele simple sunt gata în maxim două săptămâni dar şi costă mai mult.
2. 270 RON.
3. Da. A fost drăguţ. Oricum eu sunt fan al trenurilor şi nu al maşinilor dar n-am avut probleme. (Mă rog, eu niciodată n-am avut rău de maşină)
4. am răspuns deja.
5. Neapărat să aveţi la voi cd-uri cu muzică de călătorii, să cântaţi cu toţii (dacă autocarul dispune de cd-player), s-aveţi la voi cărţi (atât de joc cât şi de citit), tablă de şah şi de table magnetice (ca să nu zboare piesele la prima groapă) şi, de ce nu, măcar două laptopuri şi un cablu UTP (de reţea) ca să mai jucaţi câte ceva în reţea. (recomandări: Defence of The Ancients, FIFA, NFS)
Salutare.

| CybeRAthlete a răspuns:

O saptamana doua, nu stiu care mai sunt taxele in ziua de azi (al meu expirat de asemenea), da am fost, nu, nu mi-a fost, nu imi este in general, era mai rau cand vroiam sa fumam si ne certam cu soferu sa opreasca happy, noi ascultam muzica, carti, table, jocuri pe tel prin bluetooth (tenis rulllz), somntongue, aratam posteriorul pe geam trecatorilor tongue