| Rurouni a întrebat:

Intrebare importanta!

As vrea sa stiu de ce unii oameni pierd vremea asteptand pe forum raspunsuri la intrebari de genul " cum se numeste melodia X, de unde pot descarca jocul Y" in loc sa-si foloseasca acel capsor pretios si sa caute pe google ( care oricum face toata treaba ) in aproximativ 30 de secunde.

Ma puteti ajuta, va rog? :-s

Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Asa e,insa nivelul lor modest de inteligenta nu le permite sa se descurce singuri,si atunci apeleaza la ceilalti, iar astia care ii ajutam
pierdem cateva minute acolo sa cautam anumite versuri de melodii, jocuri etc dar macar stim ca am ajutat niste lache amarati,
si de ce nu? Suntem rasplatiti cu un ciucure d'ala care inseamna mai mult decat salariul pe o luna.
Ne simtim atat de impliniti sufleteste!
Acel sentiment este de nedescris, draguta!
Incearca, si o sa vezi smug

7 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Asta nu stiu. Probabil ei cred ca aici o sa afle raspunsul corect. Cateodata chiar nu gasesti pe Googlewinking

| Aylee a răspuns:

Pai noi pierdem vremea pentru acele fundite... altceva nu, eu unul ma abtin sa nu ii injur. Si eu am prieteni carora le este lene sa deschida google-ul.

| PinkTerror a răspuns:

De fapt majoritatea vor sa stie ca ii aude cineva, ca nu sunt singuri. o astfel de intrebare poate sa izvorasca din plictiseala, din singuratate sau poate chiar disperare. cel putin asa cred ca ar zice un psiholog... thinking

Răspuns utilizator avertizat
| andreeeeea a răspuns:

Nu tu ai dreptateelaughing
si eu m`am disperat odat pe tema asta
TPU e sa intrebi chestii care nu le-ai gasit pe net.
nu orice ****...laughing
pentru ca multi care raspund tot de pe google stiurolling on the floor

| Georgy_7150 a răspuns:

laughinglaughinglaughing cum a zis "PinkTerror" vor sa simta ca stie cineva ca exista

| FuckOnCocaine a răspuns:

Dă-i și tu drumul pe google, dacă vrei răspunsuri la importăciunea asta de întrebare.