anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu se tot supăra ca nu vreau sa ii ajut neamul, mai ales pe sora-sa el îi prea este mila de ei ca sunt prea amarati dar pe mine nu ma interesează de situația lor sa se descurce.Ce ma sfătuiți sa fac pe iubitul sa nu se mai supere și sa înțeleagă o data pentru totdeauna ca nu imi pasa de ei?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Nu inteleg ce tupeu fantastic poate avea incat sa aiba asteptari de gneul de la tine. Are mintea mult prea inchisa si iti invadeaza viata personala. Chiar nu stiu cum l-ai putea pune in banca lui, n-am dat peste tipul asta de oameni atat de nesimtiti. Ameninta l cu despartirea daca mai pomeneste de bani.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii zici daca nu-i convine sa se duca unde a intarcat mutu iapa

| darrio2007 a răspuns:

Nu esti obligata sa faci asta. Ii esti iubita nu sotie. Sa-si ajute el neamurile.

| Miruna333 a răspuns (pentru darrio2007):

Chiar si ca sotie, nu esti obligata sa ii finantezi neamul sotului laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Miruna333):

Finantat nu dar ceva ajutor, da.

Nu este de datoria sotiei/sotului sa isi ajute socrii.

Daca te solicita sotul sa iti ajuti socrii, nu te duci? Nu esti casatorita daca gandesti asa. Esti vreun copil rasfatat.

Depinde ce ajutor, doar nu financiar. Sotiile nu sunt slugile familiei sotului, sau invers.

Casatoreste-te mai intai. Se pare ca nu cunosti problema asta.

Nu exista vreo problema, asta e mentalitate tipic romaneasca.

Repet. Casatoreste-te si ai sa iti schimbi gandirea.
Iar mentalitatea nu este numai romaneasca.

Mentalitate comunista romaneasca happy Ma casatoresc in termenii mei, nu sa fiu dadaca familiei sotului.

Ha, ha! Nu esti singura care nu intelege cum decurg lucrurile pe lume, si apeleaza la cuvantul comunism cand primeste sfaturi de la unii care au trecut prin greutatile vietii, implicit casnicia. Daca iti vei iubi sotul, ai sa ii ajuti si neamurile, ti-o garantez.
Dar acum nu iti arde de asa ceva.

| Bossa100000 a răspuns (pentru darrio2007):

Eu de exemplu îmi iubesc soțul, dar cât de mult l-as iubi nu ii ajut neamul lui sărăcesc care le e lene sa muncească și așteaptă sa primească ajutor.

| darrio2007 a răspuns (pentru Bossa100000):

In luna februarie aveai 20 de ani, in luna mai aveai deja 22 de ani. Ma bucur ca intre timp te-ai si casatorit.
Casă de Piatră!

| Bossa100000 a răspuns (pentru darrio2007):

Am 21 *.Te gândești, poate ca am 22 de ani la întrebarea cu copilul.Mersi de urare ca tare-i ciudat sa fii nevasta.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Daca este vorba doar de un impumut, nu vad ceva rau in asta. Daca nu, sa ii ajute el ca pana la urma este sora lui, nu a ta. Nu ai tu obligatia de a-i ajuta sora.

| Wr3nch a răspuns:

Sa ii explici frumos ca daca le dați bani pe nașpa o să se bazeze mereu pe voi, și vor cere bani tot timpul. Daca nu acceptă are balta pește, și găsești pe altul cu rude mai puțin profitoare.

| Skylor a răspuns:

Asa ceva? Dacă ai posibilitatea nu vad de ce nu i ai ajuta. Dacă nu ai asta este alta treaba, dar gândește te dacă sora ta era în postura ei și pe gagica tu sa nu l intereseze.

| Bossa100000 a răspuns (pentru Skylor):

De ce sa ii ajut? Eu muncesc de imi vine rau ca sa le dau la neamul lui, adică nu ajut partea mea și sa îi ajut pe alți străini? Fiecare trebuie sa aibă situația lui, nu sa ceara ajutorul nimănui ca nu e vina nimănui ca ești tu amarat de exemplu sau x, y.

| Bunddy a răspuns:

O sa ai probleme din astea mereu cu el daca el la modul asta gandeste. Explica-i ca nu esti atat de bogata incat sa-i sponsorizezi si pe altii.