Iti plac aparatele dentare de acum ca au firele alea colorate? Da..acum chiar pot zice ca sunt cool. Acum 8 ani, cand am avut eu, era foarte naspa de purtat. Cel mai indicat ar fi sa te duci la stomatolog si acesta sa decida daca ai nevoie de aparat sau nu. Intr-adevar acum a devenit foarte scump, dar merita daca ai cu adevarat probleme.
Bafta!
Buna! Aparatul dentar te ajuta pentru ati indrepta dintii ai face frumosi si drepti. Daca nu ai probleme, sincer nu-ti lua unul este foarte scump!
Daca nu ai probleme, de ce sa iti pui?
Nu te complica aiurea.Si mai ales, nu cred ca iti pune cineva doar pentru ca vrei.
Bucura-te ca ai un zambet frumos si poti zambi cu drag.Eu port aparat dentar momentan si abia astept sa scap de el.Mai am vreo 2 luni.
Buna.Aparatul dentar este facut ca sa iti indrepte dinti, insa iti face gingia praf, sunt niste dureri groaznice si trebuie sa il schimbi din cand in cand, pentru ca pana la urma aparatul dentar sunt doar niste fiare, deci ruginesc.
Aparatul dentar este folosit la indreptarea dintilor, daca nu ai nevoie nu-ti lua
Aparatul dentar ajuta la :
1.
dintii inghesuiti
2. dintii strambi
3.afectiuni dento-maxilare
4.strungareata(spatiul dintre dinti)
5. dintii care lipsesc
6.alte probleme de masticati
socolalexia întreabă: