La 13 ani
si mi-a placut foarte mult. aveam o culoare rosu cu mov parca aveam suvite dar acum am 17 ani sunt bruneta si nu o sa ma mai vopsesc altfel este culoarea care cred eu ca imi sta cel mai bine
Am aproape 17 ani si nu m-am vopsit niciodata pentru ca nu vreau sa-i stric culoarea naturala parului meu. O sa o fac cand o sa ajung pe la 30 de ani si o sa fie necesar, probabil.
14 ani. dar acum imi pare rau![]()
oricum incet incet imi revine culoarea mea naturala. dar noh![]()
by daii
Ma gandeam la vara sa ma vopsesc, dar cred ca renunt la idee (cand esti adolescent ai multe bazdaganii in cap ).-sa-ti dai doua (sau mai multe) gauri in ureche, sa porti haine excentrice, sa vb si sa scrii anapoda, etc.
La 15 ani jumate
. Si am regretat si mi-am promis ca nu o sa ma mai vopsesc never ever.
In liceu in clasa a 12 m-am facut blonda.Pe vremea aceea a iesit un mic scandal ca nu era voie era anul: 1980.
La 10 ani dar nu vopsit suvite groase
mai precis si-a batut una joc de parul meu
e ce a fost a fost
a trecut oricum acum am 14 ani
Nu m-am vopsit niciodata, si nici nu intentionez sa o fac prea curand. "Prea curand" inseamnand cand voi avea 50 de ani si-mi vor aparea fire albe-n cap
Dar sa lasam timpul sa treaca
Buna!
Am 17 ani jumate dar nu m-am vopsit si nici nu vreau. Poate cand o sa incep sa am fire albe in cap o sa ma vopsesc
La 15 ani suvite blode, dupa aia m-am revopsit cu roscat si asa il am si acum
Sincer mi-am luat doar sampon semipermanent care se ia la prima spalare.La varta de 15 ani am facut asta, dra regret ca am facut'o ca mi-am stricat culoarea parului si mi-a aparut matreata
In a 5 a am trait prima experienta
) am avut prima suvita colorata si avea culoarea...rosu
). Deci imaginati'va ce iese daca pui pe parul blond vopsea rosie
)
). Am avut experienta cu toate nuantele de la roz pana la rosu de la blond pana la saten inchis...am avut si suvite oranj
).