| smileysmiley a întrebat:

La toti aud cuvantul "a flirta"
Ce inseamna sa FLIRTEZ cu cineva? La ce se refera?
Ce trebuie sa zic cand trebuie s aflirtez cu un baiat.
Ajutati'ma! Multumesc mult!

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Arunci si tu o privire seducatoare, un zambet, niste apropuri mai deocheate. A flirta inseamna a te arata disponibil pentru o relatie. Mie imi place la nebunie laughing

| inna a răspuns:

A filtra = a face ochi dulci cuivahee hee

| dragutza a răspuns:

A filtra inseamna in primul rand sa intuiesti cat de cat si cate ceva despre personalitatea tipului pe care vrei sa-l cuceresti. ce trebuie sa zici? mai bine zic ce trebuie sa faci! pai sa-i faci ochi dulci, sa te uiti la el incontinuu dar ai grija sa nu-i faci impresia ca esti...alceva; sa faci niste gesturi nevinovate ...etc

Poti flirta oriunde - nu numai la discoteca si la petreceri, ci si la scoala, intr-un supermarket, intr-o cafenea, in autobuz sau pur si simplu pe strada. Este important insa ca in locul in care flirtezi sa te simti in largul tau.

Ai grija nu iti limita cautarile doar la "super-baieti"!

succes!

| IQOnly a răspuns:

Cand filtrezi inseamna ca te dai la cineva pentru ca il placi! De multe ori baietii flirteaza cu fetele!

| pysyuctzza a răspuns:

FLIRTEZ= a te da la unu/a, agata, incerca sa cuceresti cu, cuvintele sau corpul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A flita inseamna a face ochisori, cuiva care iti place... de exemplu eu flirtez cu multi baieti...big grin

| RobertCartus a răspuns:

A agata pe cineva.Mai mult baieti flirtea fetele.

| Crissy333 a răspuns:

Salut firt/flirtez inseamna ca o sa fi intr-o relati cu cineva care il placi foarte mult si la fel si el sper ca team ajutan nu contaeaza daca imi dai fundita conteaza ca ai primit raspunsul noapte buna ca raspunsul acesta l-am dat la 12:03 AM daca nu sti ce este AM este ora de culcare adica este noaptewinking

| Florea_Monica_2000 a răspuns:

Eu ca să aflu răspunsul m-am uitat în DEX Explicatia poate fi un schimb de complimente, de amabilități intre două persoane compatibile din punct de vedere sexual, prin care ambii testeaza posibilitatea de a intra. intr-o potențială legătură amoroasă