| Julia92Anna a întrebat:

Lucrez in UK si aici majoritatea oamenilor la prima vedere cred ca-s rusoaica.Am ochii caprui inchisi si par saten spre blond.Si intr-adevar am pielea deschisa la culoare.Nu mai vara mi-o schimb laughing ca neah se prinde bronzul foarte repede la mine.Si pe langa asta multi mi-au zis ca engleza mea are un accent de rusa.Eu stiam ca rusoaicele sunt blonde cu ochii albastrii.Voi ce ziceti?

9 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

Ce vrei mai frumos de-atat?!
slavii au ten deschis care se coloreaza frumos la soare, ochii calzi fie verzi fie capriu, parul saten spre blond care variaza cu anotimpul. cat despre accest, a russian accent este chiar exotic.
Deci unde era problema ta?

| 393Dan a răspuns:

Eu stiam ca nordicii au mai multi blonzi cu ochi albastri. De chestia cu rusoaicele - prima data aud.

| CdeMetal a răspuns:

E din cauza accentului.

| Julia92Anna explică (pentru CdeMetal):

Dar sunt romanca

| CdeMetal a răspuns (pentru Julia92Anna):

Accentul rusesc e oarecum apropiat de cel românesc, mai ales de cel moldovenesc.
https://www.youtube.com/watch?v=9qnyW2pWME8
Ascultă cum vorbesc.

| Elide a răspuns:

Chiar lucrezi in Anglia? Și cum este acolo de câștigă bine? E frumos? Cum sunt oamenii de acolo? Găsești repede de lucru acolo?

| Julia92Anna explică (pentru Elide):

Da,lucrez intr-o fabrica happy si iau aproape 2000 de lire pe luna.E super ok, doar ca e foarte obositor.Pe langa asta oamenii sunt mult mai civilizati ca in Ro.Nici nu imi vine sa ma intorc inapoi

| Elide a răspuns (pentru Julia92Anna):

Aaa e chiar bine..am un văr care lucrează acolo și spune că nu sta pentru bani acolo ci pentru că persoanele sunt foarte educate, de.aia te.am întrebat! happy

| Julia92Anna explică (pentru Elide):

Da,englezii sunt super ok.Cel putin eu am dat peste persoane care imi vorbeau frumos.Dar polonezii parca ne-ar uri de moarte! Ne vad ca pe o amenintare! Pentru ca suntem din ce in ce mai multi romani in UK.