Ce vrei mai frumos de-atat?!
slavii au ten deschis care se coloreaza frumos la soare, ochii calzi fie verzi fie capriu, parul saten spre blond care variaza cu anotimpul. cat despre accest, a russian accent este chiar exotic.
Deci unde era problema ta?
Eu stiam ca nordicii au mai multi blonzi cu ochi albastri. De chestia cu rusoaicele - prima data aud.
Dar sunt romanca
Accentul rusesc e oarecum apropiat de cel românesc, mai ales de cel moldovenesc.
https://www.youtube.com/watch?v=9qnyW2pWME8
Ascultă cum vorbesc.
Chiar lucrezi in Anglia? Și cum este acolo de câștigă bine? E frumos? Cum sunt oamenii de acolo? Găsești repede de lucru acolo?
Da,lucrez intr-o fabrica
si iau aproape 2000 de lire pe luna.E super ok, doar ca e foarte obositor.Pe langa asta oamenii sunt mult mai civilizati ca in Ro.Nici nu imi vine sa ma intorc inapoi
Aaa e chiar bine..am un văr care lucrează acolo și spune că nu sta pentru bani acolo ci pentru că persoanele sunt foarte educate, de.aia te.am întrebat!
Da,englezii sunt super ok.Cel putin eu am dat peste persoane care imi vorbeau frumos.Dar polonezii parca ne-ar uri de moarte! Ne vad ca pe o amenintare! Pentru ca suntem din ce in ce mai multi romani in UK.