| maya a întrebat:

Luna viitoare o sa ma duc la o nunta... pot sa imi iau aceeasi rochie si ziua sa seara?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca de la Biserica va duceti la restaurant eu zic ca este ok, pentru ca oricum nu ai timp sa te schimbi. Daca totusi dimineata va intalniti la Biserica iti poti lua o tinuta mai de zi, nu neaparat pompoasa exceptand nasii, domnisorii de onoare, parintii. Si nu uita de niste pantofi mai comozi. happy
Petrecere frumoasa!

7 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuu, sub nicio forma, banuiesc ca rochia de seara o ai, sau poti sa nu o ai, dar un pantalon frumos si cu o bluza mai exotica, extravaganta, pantofi cu toc, o posetuta ai tu, poti inlocui tinuta de seara fara sa cheltuiesti prea multi bani.

| maryana5 a răspuns:

Garantat... NUwinking foloseste culori deschise ziua iar seara poti sa atragi privirile dupa tine cu o rochie de rosu aprins cu tocuri si cu o geanta plicwinking
Casa de piatra mirilorwinking happy

xoxooo, mary peace sign

| dulshe a răspuns:

Desigur, doar nu ai sa cheltui 5 milioane(Aproximativ) pe 2 rochii. Eu niciodata nu ma schimb de rochiebig grin

| ghem a răspuns:

Oricum n o sa ai timp sa te scimbi you know... o nunta presupune activitate, alergaturi, baut sampanie, mancat piscoturi, plimbari cu tavi de dulciuri cumparate de la alimentara eventual supermarket peste tot in casa miresei, sau a mirelui. you know girl, ia ti ceva in ce te simti confortabil nu rochia conteaza ci atitudineawinking

Răspuns utilizator avertizat
| lily1970 a răspuns:

Daca are o lungime de la scurta la medie si nu are strasuri stralucitoare sau ceva sclipitor, linistit o poti lua si ziua si seara.

| geo1 a răspuns:

Da de ce nu? atata timp cat tu te simti bine in ea (si in pantofi), nu vad de ce. am mai auzit pe unele, care dupa miezul noptii se schimba de rochie si isi iau fie costum, fie blugi si maieu, tricou.