anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă numesc Miruna, am 14 ani şi am o problemă cu vecina mea, eu o să încep școala în septembrie şi mama a chemat o vecină să mă ajute la teme, i-a dat bani ca să vină o dată pe săptămână să mă ajute. Ieri îmi făceam temele iar vecina mea mi-a dat una în cap şi a țipat la mine, iar mie mi-a fost frică să comentez pentru că e mai mare cu 6 ani ca mine. Am vorbit cu mama şi i-am povestit totul dar a zis, hai nu te mai plânge, ce te-a omorât? Dar eu nu o mai suport pe vecina mea, ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zi că vrei mergi la altcineva. Nimic nu merită să-ți strice liniștea. Lucrurile astea te pot afecta pe viitor.

| Alexhan a răspuns:

A dat în glumă sau serios?

| IHateCensorship a răspuns:

Am făcut meditații cu o doamnă care țipa și mai mult baga stres in mine decât informații cred ca a fost karma pentru ca după câțiva ani a avut cancer la sâni și nu am mai auzit de ea. Plus ca tot nu prea știam nimic happy așa ca mda violența nu te ajuta să înveți/faci teme. Încearcă sa vorbești cu mama ta și sa ii spui despre cum te simți plus ca daca a dat tare poate ai rămas și cu o sperietura. Eu pur si simplu nu pot învăța cu stres mai ales ca meditatoarea mea era și violență acum mna nu dădea pumni în cap dar mă mai trăgea de par și nu puteam sa zic nimic ca eram mai mic și nu aveam curaj.

| Schizotix a răspuns:

Nu ii mai permite sa te loveasca, iar daca o face apara-te.