Buna! imi imaginez ca te simti foarte rau...stiu prin ce treci pentru ca si eu am avut o astfel de perioada.incearca sa gasesti o prietenie adevarata in viata ta.sigur te simti depresiva. dar incearca sa nu intri in depresie pentru ca odata ce ai intrat... e greu sa mai iesi "la suprafata". incearca sa o faci pe mama ta sa inteleaga ca ai probleme.si cu baietii cu care ai fost, fiecare sigur a avut ceva special(si nu a fost o joaca). incearca sa gasesti noi "iesiri". incearca sa gasesti oameni cu care ai ceva in comun. daca nu reusesti asta, te sfatuiesc sa mergi la un psiholog, pentru ca uneori oamenii care nu te cunosc iti dau cele mai bune solutii.succes
Incearca sa vorbesti cu psihologul scolii. E gratis si iti este garantata confidentialitatea. El va stii sa iti dea sfaturi bune.Si nu iti fie teama sa vorbesti cu un strain, in general oamenii care nu te cunosc iti dau cele mai bun sfaturi
Uite. fiecare trece prin aceste lucruri odata si odata. Ai putea sa incerci sa te apropii mai mult de mama ta pentru ca ea iti poate fi o prietena adevarata. In rest toti te inseala la un moment dat
Asa mi se intampla si mie. Peste tot in jur sunt numai jegosi care isi bat joc de tine. Eu stau si astept sa treaca. Atat poti face si tu
Nu sunt sigur dar daca schimbi mediul in care traiesti nu cumva exista sanse sa ti se schimbe si stilul de viata?
Eu mizez pe o mutare in alt oras sau chiar strainatate, asta daca poti din punct de vedere financiar si daca te simti pregatita.