Elimină persoanele negative din viaţa ta, persoanele toxice nu au ce căuta în preajma ta, ţine-ţi aproape doar prietenii sau prietenele care te-au ajutat când ai avut nevoie nu persoanele care ţi-au zis "Nu pot" deşi puteau.
N-are rost să te gândeşti la persoanele din jurul tău, dacă te-au trădat nu trebuie să faci şi tu asta, nu prin asta o să fii satisfăcută.
Caută-ţi un nou anturaj, ieşi cu prietenii, prietenele care chiar se bucură de prezenţa ta şi care te apreciază.
Nu trebuie să plângi, nu merită efortul.
Depinde ce înţelegi tu prin "prietenie"... mai bine evită o "prietenie" din aia doar ca să fie la număr şi stai lângă persoanele care se bucură cu adevărat de tine când eşti în preajma lor.
Nu merită să suferi pentru nimeni şi nimic, trebuie să te gândeşti ce vrei să faci. nu poţi sta mereu să plângi că nu ai prieteni sau că te-au trădat alţii, nu, nu merge aşa.
Cum ţi-am zis, elimină toate persoanele toxice, dă-le laoparte şi fă lucruri care-ţi plac şi te scot din starea asta de "tristeţe".
Cea mai mare greșeală a mea a fost sa am încredere în toată lumea, spuneam secrete, gândurile mele, părerile despre anumite persoane pentru că toți au un bff, și eu am considerat acele persoane bff.Si mă trădau și eu aveam de la ele., îmi schimbau bff îl.Si până la urmă a fost scandal și am rămas cu câteva fete
Știu ce zici, acum probabil când îți vine să zici ceva te abții, nu ai încredere în absolut nimeni, am pățit și eu am învățat să vorbesc ce trebuie și cu cine trebuie.
Da,acum pur și simplu nu îmi expun părerea așa cum o făceam inainte
Nu 'parca' ci 'sigur'. Nimanui nu ii pasa de nimeni. Sa iti intre bine in cap asta de pe acum. Ai numai de castigat la drumul lung.
Cei care te-au folosit doar pentru interese nu ți-au fost prieteni. Tu nu trebuie să suferi pentru acei oameni care au profitat de știința ta.
Tradeaza si tu la randul tau, rautatea se plateste cu rautate. Cu toata sinceritatea iti spun ca rar mai gasesti persoane adevarate. De prieteni vei avea nevoie doar pentru o jovialitate mai ridicata. Singurele persoane in care sa ai incredere esti tu si familia ta, in rest toti suntem persoane false.