Da este o moda de a face mare caz pentru nimic.
In ziua de azi cele mai alese modele in viata sunt "barosani" sau cei care stiu sa faca pe mascarici ca doar asa se zice "sunt mandru de cum a evoluat lumea si ca toti zic ce cred si deschid gura" eee uite ca mai bine era cand oameni erau mai retinuti deoarece atunci nu se intampla sa apara toti "inteligenti" care spun tot ce le trece prin minte si toate tampeniile pe care le-a facut la viata lui ca sa ajunga tineretul de azi niste adevarati cocalari...
Exagerezi si tu.
E un clip postat de un oarecare "vlogger".
Iar cum la internet are acces oricine, asa are si persoana in cauza, numita "Nelson Mondialu".
Si cum posta el ce posta, la un moment dat intr-un clip s-a intamplat acel strigat, si aia a fost.
Mie personal mi s-a parut amuzant, si inca imi pare amuzant, prima data cand l-am vazut nu am puteam oprii din ras, nu atat din "Maaaaiiiii" ci din replica baiatului "Ma nesuferitule".
Si nu, respectivul nu a devenit vedeta peste noapte cum nici clipul nu a devenit viral peste noapte.
Clipul in varianta originala a fost postat pe data de 13 mai 2014 si tocmai acum s-a viralizat, si asta nu din vina lui, ci cel mai probabil din cauza celor care l-au distribuit pe cunoscuta retea de socializare, si cel mai probabil printr-un anume grup, si diferite pagini de "comedie".
Deci, nicidecum nu a devenit vedeta peste noapte asa cum credeai tu.
Cat despre "vedeta" Nelson Mondialul, multi poate-l stiu dupa acest clip, sau de cand face vlog, dar personal am aflat de existenta lui cand a aparut cu cativa anii in urma la "Te pui cu blondele" si mai tarziu la stiri ca fiind suspect pentru "Spalare de bani".
In rest, despre promovarea prostiei, ai dreptate, asta e adevarul, oricine poate posta orice, vine altul, considera ca e amuzant, si distribuie mai departe, si asa se viralizeaza prostia, cum si cazul cu Super Super.
Personal faza cu Maaaaiiii mi-a aparut amuzanta si imi pare in continuare, in timp ce faza cu Super Super, chiar a fost de prost gust, sau cel putin penibila.
Tutorial cum sa devii curva in 2 pasi marilu feat mimi(daca tot suntem la capitolul idiotenii)
Cum sa joci gta 5 pe windows 95'(schimba pc-ul cu unu nou pun pariu ca asta va zice)