| David_Vaduva_1998 a întrebat:

Maine ma duc la o scoala noua si am emoti nu sunt o presoana deschisa ma intreb daca o sa imi fac prieteni poate imi iau bataie sunt un tip destul de bine facut dar si grasut 1.68.170 pe acolo 85 kg nu-s tipul rotund am emoti

10 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Cumpara`ti o pereche de chiloti bine cusuti ca sa nu ti`i intinda nimeni.Sunt viciosi copii din scolile noi am auzit.

Nu uita sa te bagi in seama cu toate colegele si sa le iei numarul de telefon pentru "teme si alte intrebari despre scoala"

| Caro34 a răspuns:

Mergi la o scoala noua... Mergi sigur pe tine, fara emotii, fii politicos cu toata lumea de la femeia de serviciu, colegi, pana la directori, nu jigni pe nimeni, chiar daca merita (nu ai timp pentru astfel de oameni!), curat, ingrijit etc. in rest, nu-ti bate capul! Cineva te iubeste si va face totul ca tu sa te simti bine! Sa ai sanatate, intelepciune si o sedere placuta si plina de amintiri frumoase acolo! Numai bine!

| cyupaku a răspuns:

Societatea din ziua de azi nu se bazeaza pe cine este mai tare, deci sigur nu iei bataie

| Yon1470 a răspuns:

Esti bine facut, dar si grasut? La 1.70m si 85 de kg esti destul de grasut!

| David_Vaduva_1998 explică (pentru Yon1470):

Da dar gwn la mani si la picioaee n-am grasime doar la coapse si la burta de aia tin dieta

| Yon1470 a răspuns (pentru David_Vaduva_1998):

Pune mana si fa-ti o alimentatie corecta si la valoare, cum ar spune si Salam si n-ar strica si ceva miscare prin parc sau putina sala.

| David_Vaduva_1998 explică (pentru Yon1470):

Fac o dieta de 1000-1300 de calori am deja dieta asta fac sala in fiecare dimineata 30 minute nu ebok cat pot sa slabesc intr-o saptamana

| David_Vaduva_1998 explică:

O sa scriu maine cum a fost sper sa fie colegi de treaba Daca nu-s am belito rau bine de bataie pot bate unu dar daca sunt in gasca na... o sa ma prezint o sa incerc sa vb nu le am cu vb sper sa nu faca glume ca-s mai plinut pentru ca eu nu prea le am cu glumele tip unde mananci de esti asa gras pentru ca am slabit 8 kg in 21 de zile ai astazi tin dieta si sa aud asta mar enerva/descuraja oricum o fac ca sa termin naiba scoala asta la vechea scoala n-am mai putut sa ma inscriu

| Curious1010 a răspuns:

Nu iti iei bataie stai linistit, cel putin nu din prima zi

| Curious1010 a răspuns:

Sa scrii maine cum a fost la scoala