Buna.Ca o consolare sa stii ca nu esti singura care trece prin asa ceva.Eu sunt baiat si mai sunt si singur, si am trecut prin rahatul asta.Nu stiu, poate ca parinti sunt mai exigenti cu tine, fiind mai mica te trateaza ca atare.
Am inteles, mama ta are ceva cu tine atunci de ce nu te atasezi mai mult de tatal tau?
Eu zic sa-ti scoti ideile astea cu taiatul venelor.si cu moartea. Poi daca maicata e sarita de pe fix acum trebuie sa mori?
Esti tanara, incearca sa-ti faci prieteni si nu ii mai pune la suflet toate vorbele ei
Daca nu stie sa te aprecieze asa cu esti. ea nu te merita pe tine.nu invers.
Te pup dulce si sper sa-ti foloseasca.
E foarte trist. Dar nu fa nici o prostie de genu sa iti tai venele. Oameni realizeaza ce a insemnat X pentru ei doar dupa ce nu mai este.
Viata e nepretuita...reflecteaza putin asupra situatiei... daca tu spui ca se poarta urat cu tine crezi ca merita ca pentru ea sa iti iei viata? Nu viata este de la Dumnezeu... El ti-a dat viata ...tot el ti`o ia
Te inteleg pe bune.si tata e in genul asta mereu o lauda pe sora mea mai mica si ii psune de fata cu mine ca ea o sa fie mai frumoasa, mai desteapta, k pe ea o iubeste mai mult chestii d-astea. da nu e in halul asta .crede-ma eu daca as fi in locul tau i-a spune o data sa nu mai faca in halul asta ca sunt si eu fata ei si nu sunt una de pe strada ca sa vorbeasca in halul asta cu mine.As mai intreba-o de ce imi zice ce imi zice.si i-as zice ca eu tin la ea pentru ca e mama mea dar vad ca ea nu face la fel... eu asa as face...succes.:* sper ca ti-am fost de folos.
Poate mama ta a spus acele cuvinte la nervi sigur tu nu ai facut ceva? Deoarece si mie mai imi spune mama cateodata niste cuvinte dar numai cand fac ceva sau cand nu am facut ce mi-a zis ea
Mamele nu sar asa deodata in capul copiilor p nici un motiv. Daca vezi ca nu te intelegi cu ea de ce nu te atasezi mai mult de tatal tau sau de o mamaie ceva. Daca vezi ca tot asa merge du-te la bunici ...sau la prot.copilului ei te vor ajuta.
Bye.
Eu cred ca mama ta e de vina, ca iti spune vorbe urate si face diferente intre sora ta si tine. Nu face vreo prostie, sa iti tai venele sau chestii de astea ca nu rezolvi nimic. Ce esti emo?
Si eu ma cert cu parintii de multe ori, dar supararea este pe moment ...Ca sa scapi de acest stres, de cate ori te certi cu ea, iesi cu prietenii undeva [ ajuta foarte mult ].
E o problema. ori maica'ta e dusa cu pluta... ori ai inteles tu gresit situatia. in orice caz. rezista. iar cand o sa fii la o varsta pentru a merge pe propriile picioare... ciao si la revedere. fi tare.alceva nu vad ce ai putea face.succes
Probabil si tu ai vorbit urat cu ea daca a reactionat in felul acesta, dar incearca sa te intelegi cu ea, sa comunici mult pentru ca asta te ajuta .si parerea mea :O mama nu doreste raul copilului ei te asigur! din contra, ii doreste tot binele din lume, sa fie fericit
Spune-i ca vrei sa pleci la un centru de ocrotire a minorilor ...si intreaba-o daca ar fi mai fericita sa fii moarta. daca zice ca da ori e proasta ori e nebuna.mergi la politie si povestestele iar organele in drept se vor ocupa de tine.si de ele.ai tata? discuta si cu el. dar nu cu venele. elesi fac treaba sunt nevinovate.nu fi lasa. fii curajoasa si traieste. uraste ce e de urat si iubeste tot ce e frumos.
Deci imi pare chiar foarte rau pentru tine.Fiind mama ta ar trebui sa te inteleaga si sa te iubeasca la fel de mult ca si pe sora ta.Si mama mea mai are cateva scapari uneori, dar e mama mea si o iubesc asa cum e. Pot spune ca nu m-a blestemat niciodata, desi ma mai cearta si pe mine.Ar trebui sa vorbesti cu ea, sa ii spui ce simti si cat de tare te doare ca se poarta indiferent cu tine, si face diferente intre voi. Sper ca te va ajuta sfatul meu, pentru ca "comunicarea e cea mai buna cale pentru a rezolva lucrurile"asa se spune.Pe pup:*:*:*
Nu merita sa te sinucizi pentru nimic in lume daca nu te iubeste incearca sa o faci sa te iubeasca dar daca nu cand vei creste sa pleci sau cauta un prieten care sa te iubesca