| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

N-am fost niciodata un patriot, dar totusi vreau sa ma interesez de armata.Am niste stari de suicid si cred ca lucrul asta ar fi cel ma onorabil.Am 9 clase

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sincera sa fiu, daca ai 18 ani poti sa te inrolezi in armata ca soldat, scapand de gandurile de suicid, fiindca vor avea ofiterii grija, sa te aduca cu picioarele pe pamant.

| dullcat a răspuns:

Nu e nimic onorabil in a-ti lua propria viata.Si exista niste controale tocmai pentru ca arma sa nu ajunga in mainile celor ca tine.

| Hyperion7 a răspuns:

Cum zice și dullcat, nu e deloc onorabil sa îți iei viața.
Doar pentru simplul fapt că îți "curmi" suferința, asta nu înseamnă că ai și făcut ceva util.
Toți avem momente și momente și suntem pusi la zid de unele momente care ne dau viața peste cap, dar sa îți iei propria viață nu e sub nicio forma o soluție justificabilă in rezolvarea problemelor de acest gen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te duce in armata daca nu ai mintea limbede! Nu o sa te accepte, posibil sa pici si testul psihologic! Du-te sa fa terapie sau mai iesi din casa, stai in natura! Armata inseamna disciplina!

| Cavaler001 a răspuns:

Onorabil? Nu știu de unde ai ajuns la concluzia asta. E un gest de lașitate al cuiva care nu.si iubește apropiații și nu se gândește că s-a nascut sa devina mai bun fata de viață anterioară sau să facă pe cineva fericit.
Apuca.te de sport îți recomand: înot, baschet, sala și vei vedea că.ti vei schimba modul de gândire, vei vedea lumea altfel, vei avea mai multa încredere.n tine. In armata nu e că.n filmele americane. Vrei sa speli wc. urile cu periuță de dinți pentru că nu-i place cuiva de tine?
Continua școală, macar liceul.
Fii optimist și gândește.te la ce.ti dorești să faci cu plăcere în aceasta viațăwinking