Ca să poţi să fi fericit trebuie să faci ce simţi.
Doi ani vor trece repede ai să vezi şi pe urmă o să poţi să faci ce simţi. Iar ca să te înţelegi şi cu mama ta poţi să îi spui că faci facultatea în ţara iar în caz că nu o să iţi meargă din punct de vedere financiar ai să te întorci să munceşti acolo şi poate o să fie mai îngăduitoare.
În fond eşti roman şi cum e sau nu ţara asta foarte muţi merg pe dincolo pentru aş face aici o casă, o familie şi să îmbătrânească frumos. Eu oricum nu am înţeles niciodată de ce uni ar dori să locuiască pentru totdeauna într-un loc în care nu sunt acasă.
Maica-mea stie ca vreau sa merg la facultate in Romania dupa bac si e perfect de acord.
Oricum mersi mult pentru raspuns !
Cum sa nu poti face nimic in tara?
Adevarul e ca doar cei care nu invata nu reusesc deoarece oferta de munca e extrem de mica pentru maturatori, cofetari etc. (necalificati)
Tu cu facultate iesi absolut orice si in raport cu preturile sunt salarii super bune.
Si in plus, ai dreptate, e mai bine sa te simti fericit (desi hartii o sa ai o groaza cand vor auzi astia de francez cu facultate) si sa gasesti o cale sa vii in Romania.
Merci pentru raspuns in primul rand, in al doilea ai dreptate pot face ceva in tara si de aceea as dori sa ma intorc.
Nici n-ai idee cat de mult ma doare cand aud oameni "romani" care zic chestii negative despre tara lor natală!
"conditia noastra spirituala" - vestul devine din ce in ce mai gol dpdv spiritual mai ales in Franta care este un stat laic oficial. Am fost si eu odata in Paris langa turnul Eiffel.
Ciornei_Danyel_1999 întreabă: