| anonim55555555555 a întrebat:

Nu am deloc prieteni toata lumea spune ca sunt urata Si eu cred la fel Cum pot scapa dded depresia asta

15 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Rupe bariera psihologica, ar fi fost bun sa pui o poza cu tine. Ideea e ca nu prea conteaza de fiecare data, sigur ai tot auzit vorbe "cum de fata aia e cu uratul ala?", vezi? Aici intra in joc caracterul si personalitatea ta, lumea se indragosteste si de personalitate, nu neaparat doar de fizic.

| RAY a răspuns (pentru MarianWLF):

Cine se indragosteste de personalitate?

| MarianWLF a răspuns (pentru RAY):

Pe tine te-am mai vazut de multe ori pe aici, nu am de gand sa intru in discutii cu tine, fara suparare happy

Un om care nu isi poate sutine afirmatia minte, pace

Nu, dar esti genul ala de persoana care orice as zice ramane tot ca tine, si stii... timpul nu prea e de partea mea sa fac asta, si nici placerea sau rabdarea. Hai sa incheiem aici, seara faina.

Te-ai indragosti de ea?
http://1.bp.blogspot.com/......atenie.jpg

Astea sunt cazuri extreme, pe fata aia o stim toti, si fiind vorba de personalitate, ar trebui sa urmaresti unul din discursurile ei sa vezi ce inseamna personalitate frumoasa. Fetele din jurul nostru nu sunt asa rele, iar cele care poti spune ca sunt chiar "urate", cazurile nu sunt asa de dese cum se crede, nu sunt asa multe, si nu ar strica sa ii oferi fetei putina incurajare, viata e asa de urata cum o spui tu prin comentarii, dar sa nu le-o trantim altora in fata chiar asa, nici nu stim ce varsta are macar. Nici tu nu te-ai indragostii de una frumoasa dar proasta pentru ca te-ar face de ras, desigur sa pretinzi ca o iubesti numai pentru relatii intime ca e "buna rau" e alta treaba, dar te asigur ca in afara de fizic altceva nu o sa te atraga.

Cum poti sti ca bianca nu-i un caz extrem? normal ca as sta cu aia si proasta cum e, numi zi ca nu isi plac fetele frumoase, fi sincer, fi barbat cu vrajeala nu merge

Normal ca imi plac fetele frumoase, la toti ne plac si avem pretentii sa arate bine. Nu stiu care e cazul ei, eu astept inca poza aia, pentru ca multi de la prea mult gandit si critici de sine tind sa exagereze, poate ne pune poza, nu are rost sa ne batem cap in cap degeaba.

| AccountDeleted a răspuns:

Trebuie sa stii ca: Nimeni nu e urat. Cu totii suntem frumosi in felul nostru.

| RAY a răspuns:

De ce nu adaugi o poza sa vedem si noi? fizicul conteaza ce ne mintim, baieti ar alege o proasta frumoasa decat una urata cu 5 facultati, ca aia frumoasa ne atrage, dar sunt si baieti urati, tu poate vrei unu frumos pai ce sa vada la tine? e o depresie sa fi urat, majoritatea ne conformam ce naiba sa facem uni se mint sufletul conteaza vrajeala stai cu cineva o viata nu sti ce suflet are, trebuie sa fi sincera bianca cu tine insuti asa depasesti depresia crede-ma ca am fost ca tine

| T0T a răspuns:

Deci dacă cineva îți spune că ești urâtă cazi în depresie. E ceva nou. Mergi la psiholog, pe unii chiar nu mai vă înțeleg.

| Divy a răspuns:

Nu toată lumea!

Și ești frumoasă, dă-i în pufarine, de când contează ce zic ei?

Uite mulți jignesc, alți spun adevărul, multira li s-a întâmplat asta, dar nu au putut să rămână triști pentru că lumea și ei înșiși nu au mereu dreptate.

Acum fruntea și zâmbește!

| FrumusicaSufletista a răspuns:

Pur si simplu nu asculta ceea ce spun ei, tu uitete dimineata in oglinda si spuneti toate lucrurile pe care vrei sa le auzi de la ei, astfel ceea ce gindesti tu despre tine ii face pe cei din jur sa gindeasca si ei acelasi lucru cu referire la tine.E un fel de circuit usor de controlat.

| Ştefan_Adriana_1999 a răspuns:

Indiferent cat de inestetic ar arata, un om cu un caracter de nota 10 nu va fi niciodata singur. Daca crezi ca nu ai prieteni, atunci ia in calcul si posibilitatea existentei unui defect de personalitate, nu doar a unuia fizic. Incepe cu o schimbare a mentalitatii, dupa a fizicului(daca tii neaparat, schimba-ti freza sau incepe sa te machezi, decent bineinteles)