anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg de ce lumea trebuie sa fie asa egoista si nesimtita, de ce toti te judeca dupa faptul ca placi pe cineva pe care ei nu-l sufera, de ce te urasc doar pentru ca esti mai bun ca ei si ca nu esti intotdeauna dispus sa-i ajuti, de ce toti te adora doar cand ai ceva sa le oferi?
As vrea sa gasesc pestisorul de aur si sa-mi doresc PACEA LUMII, oameni buni. Am ajuns sa cred ca nu mai exista un om sincer care sa nu te tradeze in jurul nostru, sa nu existe un umar pe care sa plangem, sa nu existe iubire... doar ura. De ce nu se poate, odata pentru totdeauna, sa cooperam si sa cream o iubire imensa intre noi, toti? Nu toti merita sa sufere si nu toti trebuie sa simte cum e sa fii trist! Cei care cititi intrebarea, ganditi-va bine inainte sa imi spune-ti ceva, ganditi-va pe cine iubiti si pe cine urati, viata e buna cu cine nu merita si rea cu cine nu trebuie... Ganditi-va si voi cate suflete plang acum si cate rad. Ganditi-va ca unii va iubesc si voi ii barfiti sau va bateti joc! Ganditi-va doar ca unele persoane va iubesc si voi nu va dati seama.
Tot ce va cer e ca macar, voi, cei care va dati seama de cat de grea e viata, sa fiti uniti si sa va iubiti tot timpul...

Răspuns Câştigător
| paulalove a răspuns:

Frate,pacea lumi nu exista pentru ca sunt atat de multe diferente intre oameni si fiecare gandeste in alt fel si aici intervine ura, uni vor sa fie mai buni ar nu pot si de aceea ii urasc pe cei mai buni dacat ei si zic ca sunt niste nimicuri si ca nu merita sa fie mai tari ca primii de care ti-am povestit. Si dragostea nu exista intre toti pentru ca unii ( si fete si baieti ) dau aere si fac fite si eu una nu ii suport pe aceia. Sper ca ti-a placut raspunsul meu. Fundita?

| Aleqa a răspuns (pentru paulalove):

Multumesc de raspuns. Pacea lumii exista cand poti s-o creezi si cand crezi in ea.

| paulalove a răspuns (pentru Aleqa):

Si mai ales cand ai nevoie de ea...

| Aleqa a răspuns (pentru paulalove):

Da.

4 răspunsuri:
| BuUBBleS a răspuns:

Profund...lumea mereu va fi asa si singurul lucru pe care il putem face este acela ca macar noi sa fim diferiti si, cum ai zis tu, sa facem pace in lume. daca nu in toata macar in micul spatiu restrans ce ne inconjoara si sa ii invatam pe alti chestia aceasta ca stii faptul ca, chiar si o singura persoana poate face lucruri marete.