E cam greu de zis...care e diferenta
.tu esti singurul care stie
(in momentul de fata).pai eu cred ca daca o privesti mereu.daca devii agitat in preajma ei. daca simti o atractie pentru ea...o "cam" placi
!
Dar daca vb cu ea simti ca vb cu un alt baiat sau cu un bun prieten. poate insemna ca tii doar ca la o prietena! Nu stiu.eu cred ca poate o placi
daca ai zis ca ti la ea
.si inca nu esti constient de asta![]()
Tu esti singurul care stie.asa ca mai bine incearca sa afli rasp chiar de la tine
!
Bafta!
UIte, sa-ti zic cum procedez eu. Deci, cand imi place un baiat si vreau sa stiu in ce masura ma gandesc in felul urmator:
imi imaginez ca l-as saruta [pe gura] cum m-as simti? Mi-ar venii sa vomit sau mi-ar placea ba chiar poate as mai vrea unu [
]
Eu asa gandesc, daca te ajuta, esti liber s-o folosesti. O zi buna!
Pai din felul in care te`ai exprimat aici, eu inteleg ca nu vrei sa fii cu ea. Iti place cum arata, dar nu e pentru tine.
Ca sa-ti dai si tu seama de asta, incearca s`o cunosti mai bine. Daca nu aveti nimic in comun, nu ai cum sa-ti doresti sa fii cu ea. (ar trebui sa aveti in comun ceva mai mult decat varsta, clasa in care invatati, etc).
Invit`o in oras, la un suc sau intr-un club sau la film. Daca observi ca nu aveti puncte comune si nici nu puteti gasi subiecte de discutie, orienteaza`te spre altcineva, pentru ca inseamna ca ea nu e pentru tine.
Bafta!
razvanalex24 întreabă: