| Houselaurie a întrebat:

. Nu stiu. imi vine sa imi dau foc, am un ghinion la fete de. vorbesc de ieri cu una mesaje, mess.si azi mai inainte. am fost pe la scoala caci eram prin zona, m-am intalnit cu ea, si a chiulit ea de la o ora si am mers la o ciocolata calda la un bar ceva pe langa scoala.am stat am vb. mai era cu o colega, si ma suna taimiu, ca unde esti si i-am zis ca is prin centru si el a auzit muzica si ca aa esti in crasma ca ce faci bei si nu stiu ce. si am mai stat nici 2 3 min si am plecat. le-am zis ca am nu stiu ce de facut. si am plecat ca prostu ca si taimiu facea ca nu stiu ce... le-am lasat pe alea acolo asa. acum nici nu stiu. oare ce o sa creada aia despre mine? ce impresie isi face? uite si ala am venit am stat vreo 45 min si pleaca. acum acasa taimiu ca is mincinos si nu stiu ce. i-am dat mesaj la fata acum? gata ciocolata? nici nu mi-a mai raspuns. oare va continua sa vb cu mine? va conta mult gestul care l-am facut? ca am plecat? dar nu aveam ce sa fac :-s imi vine sa imi dau foc.si era si frumusica /

3 răspunsuri:
| StarkWolf a răspuns:

Depinde,daca e una fitsoasa nu cred,dar nu e atat de grav incat sa nu mai vorbeasca cu tine. Trebuie sa o inviti undeva,sa faci si u cinste,sa te revansezi sa vada ca nu esti asa cum a crezut,atunci cand ai plecat...iar la faza cu tatal tau ca esti in centru, sper ca nu te a auzit, daca da spune-i si tu ca te ai certat cu ai tai si nu vrei sa le mai zici adevarul!

| Wannabe_3032 a răspuns:

Prima impresie este mereu cea mai importanta. Daca isi va face o impresie despre tine va fi greu sa ii schimbi gandirea. Orice poti schimba in lumea asta numai gandirea unui om nu.
In cazul tau, probabil nu putea in acel moment sa iti raspunda din N motive.Nu te repezi sa ne intrebi pe noi aceste lucruri, daca te place si ea vei vedea ca totul va fi bine.
Inca ceva, nu o minti! Isi va da seama! Sau... daca o minti, minte-o frumos, cu stil, cu sarm! sti vorba "vrajeala, abureala, gargara facute cu stil, toate duc la un raspuns"
Nu ai ghinion, dupa exprimare si modul de redactare presupun ca esti un adolescent, un tanar, un neexperimentat happy Cu timpul, daca tine la tine, iti vei da singur seama de parerea pe care o are despre tine.Astept funabatting eyelashes

| miercurea a răspuns:

Ha! ha! ce copilas...