Generalizezi,viata nu-i asa urata daca stii unde sa te uiti! Asa e vorba si cu tinerii pe care toata lumea nu-i vede cu ochii buni, dar in toate acestea exista persoane care sunt exemple de urmat!
Majoritatea se comporta asa datorita educatiei si exemplului primit
Nu era vorba ca nu ai pe cine urma era vorba de comportamentul fetelor -_-
De multe ori am auzit discutii gen:
Fata:Mama,imi place baiatul, ce parere ai?
Mama:E sarac?
Fata: Da, dar il iubesc!
Mama:Nu conteaza, am investit prea mult in tine, si meriti pe unul care sa te intretina ca eu n-am avut noroc si nu conteaza ca-l iubesti sau ca este urat banii sa aiba!
E greu ca dupa o asemenea discutie o fata care este in curs de formare sa inteleaga ce sa mai faca! Cand educatia e gresita e greu ca sa stii ce drum sa urmezi in viata!
Foarte adevarat!
De vina e societatea, mass-media, educatia primita...
In primul rand ai vazut si tu ce se promoveaza la TV... numai pitipoance pe la emisiuni, copiii se uita preiau toate gesturile lor si uite cum se nasc niste modele proaste de urmat! de aceea am ales sa nu ma mai uit la TV decat de cateva ori pe luna... la ceea ce ma intereseaza.
Daca fetele isi iau educatia de pe net si de la emisiunile ieftine de la TV si nu de la parinti atunci iti dai si tu seama ca nu-si formeaza un set de valori cum spui tu ca are o fata din zece.
Ma rog, presupun ca odata cu inaintarea in varsta realizeaza si ele cat de gresit este si poate se indreapta...
Generatia asta noua e destul de ciudata,fete vrea sa fie Martina de la Violetta,Sore sau nu mai stiu cine.
Baietii vrea sa fie Messi, Reus&co, iar fete de azi sunt indrgostite de orice in special One Direction, Lala Band, idolii kpop sau modele cum ar fi multi.
Spui ca ai 17 ani si ai vazut multe (ma faci sa rad). Dar virgule intr-un text ai vazut? M-am chinuit sa inteleg ce vrei sa spui. Problema e ca esti un frustrat, care nu are o relatie si acum incepi sa le bagi pe toate in aceeasi oala!
Nu-l da de gol
Bine la faza cu textul am gresit recunosc :3 Dar problema cu frustratul chiar nu ai nimerit-o cum sa fii frustrat cand toate sar sa se **** adica eu caut o fata de treaba si toate vora doar P*** la curve pot sa merg nu am nevoie de ele si in viata mea de zi cu zi
Sincer si eu ma intreb acelasi lucru pentru ca desi sunt fata eu nu ma comport ca ele. Insa se pare ca ele se cred mai "destepte" daca se comporta ca niste fufe.
Chiar nu stiu cu ce le ajuta sa fie tratate ca niste fufe cred ca doar atata pot nu pot mai mult
anonim_4396 întreabă: