Doar fetele se opresc la 18, băieții la 21 în general.
Deși nu la toți e la fel.
Ti-ai pus ochii pe vreo baschetbalista? Lasand gluma la o parte este posibil sa mai cresti cativa cm (5-10) pana la varsta de 18-20 de ani cand se opreste de obicei dezvoltarea corpului barbatesc.
Până la 21 în general.
Și eu vreau să mai cresc până la vreo 1.82, am 18 ani și 1.74.
Tocmai am citit acum pe un site cica la 16 ani ai 98% din inaltimea pe care o vei avea ca adult. Deci pentru mine slabe sanse sa mai cresc mult... insa pe alte site-uri am citit ca e o dezvoltare completa cam pe la 20 de ani in care daca faci sport mai poti aduga cativa centimetri buni, eh sper asa sa fie, bafta si tie sa mai cresti un pic
Faza cu "la 16 ani ai 98% din inaltimea pe care o vei avea ca adult" e 100% făcătură, eu zic că dacă ai 1.67 la 15 ani ai ceva șanse să ajungi să ai chiar și 1.85, băieții cresc până la 21 de ani.
Cum au zis și cei de mai sus apucă-te de baschet sau înot și treci pe o alimentație mai sănătoasă.
Nu mai citi toate tâmpeniile de pe net, mai bine vorbește cu un medic despre asta.
Mai ai mulți ani în care să crești, la 15 ani ești destul încă de tânăr, nu te descuraja.
Rectific, tocmai m-am masurat si... doar 1, 67. rahat, o sa ma pun pe inot sau basket cat de curand.
Normal ca e posibil. corpul uman creste pana la varsta de 18 ani. In trei ani vei creste simtitor de mult. Adica cel putinpana la un 1.80 Daca nu esti multumit, te poti apuca de un spor pentru a-ti mari masa musculara si pentru a te inalta (cum ar fi basket, inot, judo sau karate)
Eu in 3 luni fac 16 ani! Si din vara vr sa ma duc la kickboxing merita?
Fronty_Gardasinu_1993 întreabă: