Singurul saft si cel mai bun pe care il aplic si eu parintilor! nu ii bag in seama, iar dupa ce termina de tipat sa ce or mai face ei le zic: "ai zis ceva? eu nu eram atent! da nu repetea ca o faci degeababa" sau, maergi oriunde altundeva si ii lasi sa se calmeze
sperca te-am ajutat
Cine iti plateste netul?! mama si cu tata. cine te pregateste de scoala? mama si cu tata... cine te-a educat, crescut, si iubit? mama si cu tata. Iar fiica ce le da in schimb? Razbunare ![]()
Sunt de acord ca parintzi tai sunt un pic cam " rai " sa zicem, dar care parinte nu-i asa? De exemplu eu am noroc ca mamaia mai vine pe la noi si atunci pot sa mai raspund si eu
, ca mamaia imi ia apararea. Dar gandeste-te si la partea buna a lucrurilor : ei te-au iubit, invatat, educat. si toate lucrurile de mai sus.![]()
Dar sa stii ca cand o sa descopere ca ti-ai inceput viata " sexoala " si o sa-ti traga o mama de bataie, de nu-ti mai vezi capul, eu o sa le dau tot sprijinul meu
Roaga-i sa mergeti impreuna la un psiholog. Spune-le ca vrei sa ai o discutie serioasa cu ei si ca ii rogi sa te asculte pana la capat, explica-le ce simti