Nu ai destul timp sa slabesti pana pe 11 august dar sunt sigura ca daca te apuci de o dieta stricta poti sa slabesti in cateva saptamani. Aceasta dieta trebuie facuta special pentru organismul tau incat sa nu ai probleme cu sanatatea. Daca ai vointa sa slabesti te pot ajuta cu cateva site-uri care iti calculeaza in functie de varsta si inaltime cate kg trebuie sa ai, dupa asta o dieta sanatoasa cu multe fructe si sport te poate ajuta sa ajungi la greutatea dorita. IN caz ca nu poti sub nicio forma sa slabesti poti sa faci o vizita la un nutritionis iar el cu siguranta te poate ajuta cu niste sfaturi, analize si dieta. Daca nu vrei sa slabesti ar trebui sa te simti bine in pielea ta si sa te afisezi exact asa cum esti, fara rusine si fara regret. Viata nu depinde oricum doar de cum arati ci si de personalitatea ta. Sunt sigura ca multi oameni te apreciaza pentru cine esti si nu o sa se opreasca sa te iubeasca doar pentru ca arati intr-un fel anume. Sa-mi spui ce decizie ai luat! Succes.
Salut! Asta esti tu, nu trebuie sa iti fie rusine, nu esti singurul grasut de pe aceasta planeta si te poti ambitiona sa slabesti ca la anul pe vremea asta sa fii mai slab.Bafta!
Pe dracu, eu am 1, 85 si am avut si 120 de kg, acu am 113 am si eu sanii, stii cate femei au fost invitate sa suga? nu ai tu idee, multe femei doreau sa imi imprumute sutiene de baie, ranjind fasolea la mine.Cand le rugam sa ne tragem reciproc de sanii, sau sa ne alaptam reciproc.Inghiteau in sec
Cand esti atat de gras, nu-ti recomand sa mergi la mare, ci la munte!
Ia rucsacul in spate si mergi pe munte, face bine la sanatate si te ajuta sa slabesti.
Te duci la mare sa faci plaja si sa te balacesti nu pentru parada modei. Nu iti place cum arati... e un bun moment sa te apuci de sport si dieta sa slabesti
ysgamor întreabă:
anonim_4396 întreabă: