Buna zzralucazz.
In primul rand, cel mai bun prieten poate sa iti fie si cel mai mare dusman. De ce? Pentru ca el stie secretele tale si se poate folosi de ele. Nu ii zi prietenei tale. Daca nu este de incredere si nu poate sa tina un secret de-al tau. Dar cred ca prietena ta este mai mult un prieten fatarnic. Se foloseste de secretele tale, ca sa te simti 'prost'.
Deci nu ii zi prietenei tale.
Bafta!
Si o zi buna in continuare...
Daca e prietena ta normal ca nu va spune, dar daca e din aia uituca puneao mai intai sa jure "descaltata" de exemplu "Cutarica vino aici ---- Da ce vrei----Juri ca nu zici la nimeni[el daca ar vrea sa stie spune JUR]--Dar sa nu zici la nimeni--ok-..." sis a rezolvat daca e din aia mai PROASTA pe romaneste nu-i zi. Succes!
Mai bine nu-i zice...Nu poti risca pentru ca daca nu reusesti ea zice la toata scoala si te faci de (nu vreau sa folosesc expresii urate)
Ca ti-a placut de un baiat si ca nu-l mai placi dar nu mai stii cum il cheama si ii zici ca numele incepe cu o litera care o vrei tu si atat
Buna...eu te sfatuiesc sa nu-i spui acestei " prietene a ta", tine-o numai pentru tine daca stii ca nu isi tine gura.
Daca zice la toata scoala ce ii spui tu, eu cred ca nu e prietena ta. Prietena ta ar trebui sa stie sa tina un secret. :-d
andrewt întreabă: