| AdDa_3336 a întrebat:

Poate exista prietenie in 3? eu cred ca nu! se pote ajunge la certuri - unu este mai exclus voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Andutsaa a răspuns:

Nu exista! Eu am avut 2 prietene "cele mai bune". Odata eu nu am putut iesii cu ele in oras si ele nu stiu ce au interpretat, faceam diferenta una de cealalalta...si la un moment dat incepusem sa ne certam foarte rau si sa ne aruncam vorbe aiurea sad...Deci mai bine ai un singur prieten in care iti poti pune toata increderea.si atat!

Bye! te pup:*!

4 răspunsuri:
| oanamaria a răspuns:

Exista. o astfel de prietenie am avut eu cu prietenele mele de la gradinita si era greu, trebuie sa recunosc. dar cand una lipsea de la scoala ma distram cu cealalta si impreuna faceam toate nebuniile pe seama motto-ului "traieste-ti viata". partea buna e ca s-a ajuns la certuri si intotdeauna le-am impacat, eu aveam recordul de a nu ma fi certat cu niciunahappy acum suntem la liceuri diferite si ele s-au schimbat mult, nu mai sunt fetele carora le-as spune orice si a ramas doar o prietenie de forma, lucru dureros pentru mine. dar aceasta prietenie a incununat existenta mea in generala si ele mi-au dat puterea de a merge mai departe cand mi-era greu.prietenie adevarata poate exista intre mai multe persoane, daca ai o inima mare incape oricine in ea si primesti mai multa dragoste, insa pot exista si tradarisad

| demonel a răspuns:

Nu e chiar asa depinde de cat de apropriati sunt uni de alti... unul poate fi gelos pe cei doi ca au fost sa zicem in oras ...nu este nimeni exclus este considerat pasiv la unele activitati si incetul cu incetul daca continua asa va fi uitat dar daca e impulsiv si vrea sa se inteleaga bine cu ambi prieteni incerce sa socializeze mai mult cu ei si sa fie in ton cu evenimentele ce se petrec

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abia mai exista in 2 si tu vrei in 3. laughing ceri prea mult...

| ingerash_8841 a răspuns:

Prietenia exista in 3 dar trebuie sa fiti foarte apropiati si sa nu va certati...si eu acum sunt prietena f buna cu 2 fete... dar de multe ori ele se cearta si ew sunt la mijlok...si se supara pe mine ca nu sunt de partea lor...adica e foarte grew... ew nici nu vreau prietenia in 3 pentru ca am senzatia ca nu mai sunt speciala...nu mai sunt ew cea mai buna prietena chiar daca fac tot posibilul pentru ca intotdeauna va exista a3-a...este grew...