| Tcata126 a întrebat:

Pot sa ma masturbez chiar daca nu am avut inca prima menstra?; s

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Dabatting eyelashesnu trebuie neaparat sa ai menstruatie ca sa faci asta insa asculta si ce zice rontzy* are dreptatewinking

6 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Chiar crezi ca este cazul de asa ceva la o varsta atat de mica? Ce crezi ca castigi daca faci asa ceva? Sau crezi ca e atat de interesant sa pui o astfel de intrebare?

| ☺Þĺ†ĺ©†☺ a răspuns:

Uuuoooofff nu te supara pe mine dar mai mult de 13 ani nu ai pai eu la varsta tha ma macina gandul cum sa fie atunci cand imi va veni... eu la ani tai nici prin cap nu imi trecea asa cevastraight face. ma rog de acum cativa ani sau mai schimbat lucrurilestraight face. Poi din cate stiu si euthinking nu te retine nimic poti sigur ca poti numai ca trebuie sa ai grija cum au spus si cei anterioristraight face, dar mai bine stai in banca ta sa nu patesti Doamne ferste ceva:-s.Am vazut multe cazuri la sitiri, ma rog e doar o parere noi vrem sa te ajutam pentur ca ne'ai cerut sfatul acum depinde numai si numai de tine>big grin

| Allegria a răspuns:

Stai lin mai bine happy

| Lora_6439 a răspuns:

Poti dar ai grija sa nu te dezvirginezi tongue Adica sa nu iti introduci nimic in vagin. Daniela, e viata ei las-o sa faca ce vrea. thinking

| claudica a răspuns:

E viata ei dar e prea mica ca sa decida ce e bine si ce e rau.in zilele noastre tv-ul si net-ul au prea mare influenta asupra noastra. adica azi fetite de 12 ani se masturbeaza si fac blowjob cu orice ocazieoh go on ma fiecare cu intelesctul lui ...aici intervine si educatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)...calmeazate cu masturbarea...ai 11-12 ani si deja vrei sa te masturbezi?

Întrebări similare