| Geluelu a întrebat:

Prietena mea a vrut o pauză pentru a se regăsi pe ea pentru personalitatea ei și a zis ca ma căuta ea
Dați-mi un sfat ceva

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

O pauza se traduce prin "nu te mai vreau langa mine" care in majoritatea cazurilor inseamna definitiv, am vazut de atatea ori, ai o singura sansa asa ca greseala fatala e sa incerci sa te apropi de ea si sa o contactezi, trebuie sa tai orice legatura, nici un mesaj, nici un story vizionat, dispari complet ca si cand nu ai existat in viata ei, daca se intoarce singura din propria initiativa mai ai o sansa, daca nu o face inseamna ca oricum acela ar fi fost rezultatul final in ciuda eforturilor tale.

| dullcat a răspuns:

Buna.Mi-ar placea sa cred ca prietena ta se tine de cuvant, dar eu presupun ca ai pus intrebarea deoarece ai acolo o rezerva de frica pentru scenariul in care nu are de gand sa mai vorbeasca cu tine si motivul pauzei pentru regasire a fost doar asa, o scuza din lipsa de maturitate pentru o despartire pe fata.Mna, nu avem de unde sti, tu trebuie sa astepti si sa vezi cum decurg lucrurile.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu ai ce sa faci in situatia asta. Daca vrei sa fii cu adevarat un barbat cu coloana vertebrala, nu o mai cauta. Daca te va mai cauta ea atunci ok, iar daca nu, life goes on man.

| Dragoșșșș77 a răspuns:

Bro asta de cele mai multe ori inseamna ca vrea sa va despartiti, nu vreau sa bag frica in tine sau ceva dar cam asta se intelege din aceasta "pauza" un sfat ar fi sa nu ii dai tu mesaj chiar daca nu te poti abtine si doare pe dinăuntru, stiu cum e, dar nu o cauta, așteaptă sa te caute ea pe tine si daca nu v-a revenii cu un mesaj asta inseamna ca s-a dus de tot, in timul asta iti recomand sa te axezi pe tine si sa nu suferi dupa ea pentru ca te distrugi singur