| Adya20 a întrebat:

Problema este urmatoarea.Sunt cam suparata pe prietenul meu si nu stiu ce sa fac astazi.Sa ies cu el? sau sa ma duc la patinoar? Daca ma duc la patinoar ma duc sa uit de suparare, cand patinez gandesc mai bine, am specificat ca sa nu va ganditi la alte lucrurihappy Voi cum ati proceda?happy

Răspuns Câştigător
| myha a răspuns:

Patinuar. daca iesi cu el fiind suparata o sa isi creada ca poate sa te manipuleze oricand vrea el. Lasa-te asteptata!laughingsmug Iesi cu el numai cand ai tu chefsmug

9 răspunsuri:
| Allegria a răspuns:

#miha...patinoar se scriehee hee
as iesi cu prietenii happy

| natalia_2288 a răspuns:

Mai bine du-te la patinoar si nu esi cu prietenul tau atunci el o sa realizeze ca a gresit. Dar in plus la patinoar o sa te mai distrezi.Bafta

| valy a răspuns:

Daca tii la el, il iubesti:X.si vrei sa mai continuui cu el, intalneste-te cu el si vorbiti si impacati-va, daca esti foarte suparat pe el spune-i ca nu vrei sa mai fii cu el si gata.ai rez pb.decizia ta:*

| Clauditza a răspuns:

Pai iesi cu el la patinoar.

| catthshshshs a răspuns:

Tu faci cum crezi.Eu in locul tau l-as lua si pe el si as merge la patinoarwinking Incearca sa vorbesti cu el despre supararea ta, descarca-ti sufletul pentru ca este rau sa tii pentru tinewinking

| Zâmbărici a răspuns:

E clar ai nevoie de o recreatie.

Mergi la patinoar distreaza-te, gandeste-te la ce e de facut iar apoi intalneste-te si cu el.happy

Eu una asa as face.

byekiss

| Aly07 a răspuns:

Fiecare are locul lui de meditatie la ceea ce trebuie facut, mai mult sau mai putin ciudat, de exemplu eu meditez cel mai bine stand in pat, dar nu cred ca te intereseaza asta, deci sa revenim, cred ca ar trebui sa mergi la patinoar si sa te gandesti bine la ceea ce ai sa-i spui prietenului tau.
Succes.
P. S. daca nu merge i-al si pe el cu tine, poate va intelegeti mai bine pe gheata tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca asta te face sa te simti mai bine mergi la patinoar te distrezi si dupa mai sigandesti logicwinking

| Melissa_7514 a răspuns:

Da, normal.Probabil isi va cere scuze...si nu vei mai fi suparata pe el.Asta ar putea rezolva totul.Pana la urma tot te vei intalni cu el si daca nu-i explici de ce esti suparata nu vei clarifica lucrurile si te vei simtii rau.