TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
Întrebare recomandată în 24 Octombrie 2024 | TPU.ro întreabă:

Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.

5
Răspunde Raportează
TPU.ro
Întrebare recomandată în 4 Iulie 2024 | TPU.ro întreabă:

Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!

0
Răspunde primul Raportează
116111 TelefonulCopilului
în 6 Iunie 2018 | 116111 TelefonulCopilului întreabă:

S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?

116
Răspunde Raportează
Sauushwuwgwvhajan17
acum o oră | Sauushwuwgwvhajan17 întreabă:

Dacă la subiectul 3 la romana am scris viziunea autorului în loc de caracterizare se poate puncta? Nu am fost atent și am citit doar autorii crezând ca nu poate pica caracterizare.

0
Sjshshehe
acum o oră | Sjshshehe întreabă:

Salut vreau și eu un cod paysafe

0
Georgixy
acum 12 ore | Georgixy întreabă:

A mai crescut cineva dupa 20 de ani?

2
Răspunde Raportează
litere123
acum 13 ore | litere123 întreabă:

Am luat legătura, prin intermediul unui om, cu un baiat care se ocupa de vanzarea/cumpărarea și înmatricularea mașinilor (inclusiv asigurare, RAR etc), din București fiind firma (mașinile străine...? (mai mult)

0
croissant
acum 14 ore | croissant întreabă:

Buna ziua! Am fost ieri în Bulgaria o fuga. Și am lăsat geanta in mașină o secunda și mi au furat- o! Am blocat cardurile însă acolo mai aveam și buletin și pașaport! Întrebarea mea este...? (mai mult)

0
anonim12999999999922222222
în 10 Iunie | anonim12999999999922222222 întreabă:

Buna. A fost cineva care a copiat acum 2 ani sau anul trecut la bac? Ce controale au fost? Sustin dupa 15 ani de la finalizarea liceului si nu stiu ce s-a mai schimbat!

2
Răspunde Raportează
Neștiutor1
în 9 Iunie | Neștiutor1 întreabă:

Am învățat ca oricât de rău este omul, eu sa fiu bun cu el, chiar dacă nu îl cunosc, sa ii fiu prieten, chiar dacă nu știe sa se comporte sa fiu prieten cu el. Și ma simt ca sunt prieten ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariasefatafrumoasa
în 9 Iunie | Mariasefatafrumoasa întreabă:

Liceul Mircea Vulcănescu/Liceul economic nr.1(sec.4) sau Liceul Dimitrie Bolentineanu(sec.5)București?

0
Babyah
în 8 Iunie | Babyah întreabă:

Cum pot să îmi găsesc un job bun în Germania?

1
Răspunde Raportează
SandruRaluca
în 8 Iunie | SandruRaluca întreabă:

Stie cineva dacă la liceul romulus ladea cluj napoca este internat?

1
Răspunde Raportează
Stefyy97
în 8 Iunie | Stefyy97 întreabă:

Salut TPU. E sanatos sa am 1.80 inaltime si 76 de kg la 16 ani?

2
Răspunde Raportează
Zapada890
în 8 Iunie | Zapada890 întreabă:

Bună lume știu ca ce urmează să vă spun o să credeți ca sunt prost sau alte chesti… mie imi place de o fata tiganca fiind de etnie romă, părinții nu sunt deloc de acord să vorbesc cu fata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 8 Iunie | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Ce va doriti cel mai mult pe lumea asta? Eu mi- as dori sa fiu un luptator ufc cu centuri la toate categoriile sa ma plimb si sa am numai masini scumpe, sa- mi fac o vila sa- i fac alta vila mamei lu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alinmarius2005
în 8 Iunie | Alinmarius2005 întreabă:

Dacă tatăl meu vrea sa fie tutorele prietenei mele pentru că ea vrea sa plece de acasă și nu mai vrea sa stea acasă la ea din cauze de familie certuri etc și ea pleacă de acasă că tatăl ei i-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreiuiop89
în 8 Iunie | andreiuiop89 întreabă:

Vreun gay de 18 ani care caută o relație?

0
Alexandragabriela93
în 8 Iunie | Alexandragabriela93 întreabă:

Bună seara dacă te blochează cineva pe telegram mai poți vedea ultimul acces sau nu mai apare?

1
Răspunde Raportează
GlodeanMonica
în 7 Iunie | GlodeanMonica întreabă:

Solcit afisarea pe ecran a posrarii publicate de profilul de Instagram: glodeancristian, profil momentan inchis, la care profilul prieten de Instagram: yasminuta YasmimaLuana a reactionat cu inimioara...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andreea8028
în 6 Iunie | andreea8028 întreabă:

Salut! La voi profesorii de istorie au mai predat romanitatea romanilor? La mine nu, iar când am întrebat- o pe doamna daca sa o învăț a spus că nu are sens. Știu că sunt sceptica, dar vreau...? (mai mult)

0
Robert74G
în 6 Iunie | Robert74G întreabă:

Bună,știe cineva sesiune specială de la bac este mai grea sau mai ușoară decât cea normală? Vă mulțumesc.

1
Răspunde Raportează
FoteaCristian
în 6 Iunie | FoteaCristian întreabă:

Salut am o întrebare de 2 ani de zile mă confrunt cu o insomnie cronică oboseală excesivă epuizare concentrare randament scăzut am încercat toate alternativele naturiste medicament de la psihiatru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MaskedKiller
în 5 Iunie | MaskedKiller întreabă:

Stie cineva cum pot scapa de absente? Am in jur de 45, nu mai pot face de mana, si de la medic foarte greu, m- am gandit la motivarile false dar nu stiu cat de riscant Este. Are cineva o idee? Scoala...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anasugebananacudarius
în 5 Iunie | anasugebananacudarius întreabă:

Bună,Am vergeturi roșii pe fund și bulane și nu știu cum scapă de ele, am 14 ani și nu înțeleg cum s au format așa repede, știți ceva creme sau soluții pentru remedierea acestora?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iunie |

Nu am ce să mănânc deocamdată, și nici nu am mai mâncat de câteva zile.și primesc banii peste 2 săptămâni aproape și nici prin bucătărie nu prea este nimic, mă poate ajuta cineva cu ceva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 5 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti despre produsele cu "Rainforest Alliance"?

0
Cemy
în 5 Iunie | Cemy întreabă:

Buna TPU. Anul viitor vreau sa dau la Carol Davila si as vrea sa pot prinde si camin, dar eu am deja domiciliul in Bucuresti. Ideea e ca eu am probleme acasa, parintii mei se cearta mult si nu mai pot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nagra12
în 4 Iunie | Nagra12 întreabă:

Ce acte îmi trebuie în Anglia dacă aș vrea să continui acolo studiile, sixthform dar si gcse ul am auzit că trebuie să îl dau, deși mulți spun să rămân să dau bacul tot mai tare mă gândesc...? (mai mult)

0
Vlad69000
în 4 Iunie | Vlad69000 întreabă:

Salut! Imi puteti recomanda cam pe la ce varsta poti merge la strand fara un adult? Fac 14 ani in iulie

3
Răspunde Raportează
Reggie2000
în 4 Iunie | Reggie2000 întreabă:

Dacă am media 9.29 și sunt pe locul 10 din clasă primesc mențiune?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie |

Bună prieteni, ce credeți anul acesta bac-ul va fi mai greu ca anul trecut sau mai ușor având în vedere ca simulările au fost mega ușoare.

1
Răspunde Raportează
StemateAdi
în 4 Iunie | StemateAdi întreabă:

Salut, are cineva idee care a fost ultima medie de intrare la academia de politie Alexandru Ioan Cuza la jandarmi in 2024? Eu am căutat dar am găsit doar astea 2021 60 6.90, 2022 70 7.80, 2023 25...? (mai mult)

0
Andrabella37
în 4 Iunie | Andrabella37 întreabă:

De cate ori pe săptămână se joaca baschet fotbal handball tenis de masa in scoli si in licee

1
Răspunde Raportează
Marius72727
în 4 Iunie | Marius72727 întreabă:

Salut la toți. Vreau sa întreb cine ar dori sa se aboneze la contul meu de Tiktok:The.vibe.of.the.book. Nam experiență la adunat urmăritori și nici nu pot sa postez videouri.As fi bucuros daca s-...? (mai mult)

0
Iasminamargarit0
în 3 Iunie | Iasminamargarit0 întreabă:

Buna ziua Daca plec de la mama și copilul la iubitul meu Ce se întâmplă Eu mai am doua luni și fac 18 ani Iar el are 25 de ani

4
Răspunde Raportează
CorvetMiriam00
în 3 Iunie | CorvetMiriam00 întreabă:

Ce credeți ca o sa pice la BAC anul acesta la istorie și romana? Dar în sesiunea din toamna?

2
Răspunde Raportează
Mihnea2007
în 3 Iunie | Mihnea2007 întreabă:

Buna TPU.Am un prieten ce tocmai s- a apucat de vapat.Pentru niste backround suntem clasa a 6- a avem 13 ani, deci inca copii.Noi in trecut am mai avut tentatia sa incercam dar mereu a fost mai mult o...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
devilmanasf883
în 3 Iunie | devilmanasf883 întreabă:

Bunaaaa. Care e diferența dintre liceul tehnologic/tehnic și teoretic? Și dacă un liceu tehnologic are profil uman (stiinte sociale, filologie), e la fel ca la teoretic?

1
Răspunde Raportează
Andreiu201
în 2 Iunie | Andreiu201 întreabă:

Spuneți-mi si mie vs rog frumos niste porecle de băieți cum ar fi pădure, pătrunjel, pateu și Almete.

1
Răspunde Raportează
Mariana567
în 2 Iunie | Mariana567 întreabă:

De ce iubitul meu și- a schimbat comportamentul cu mine de când eu sunt mai geloasă? E mai toata ziua" ok", cum vrei, bine si i- am zis că nu îmi place dar nicio o schimbare, asa că nu mai pot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Emy6ii
în 2 Iunie | Emy6ii întreabă:

Hey, am băut azi 5 doze de energizante mari și 2 mici, oare pățesc ceva daca inca nu am niciun simptom?

1
Răspunde Raportează
eldkfjisjx
în 1 Iunie | eldkfjisjx întreabă:

Unde pot recicla capsulele veev în Ploiești dacă sunt minor? Chiar am nevoie pentru ca nici bani nu mai am.

1
Răspunde Raportează
cineva152828
în 1 Iunie | cineva152828 întreabă:

Buna, menstruatia mea e cam dereglată zic eu, iar luna asta inca nu mi- a venit * sept 2- 6 * oct 8- 12 dupa * nov 10- 14 inainte * dec 16- 20 dupa * ian 18 - 22 inainte * feb 19 - 24 inainte...? (mai mult)

0
Visereale
în 1 Iunie | Visereale întreabă:

Cum îl cheamă pe baiatul grăsuț de pe tiktok care are accent ardelean și are un frate, are bicicleta și tot mai modifica ceva la ea, sta parca la bloc etajul 1?

1
Răspunde Raportează
Mariannn77
în 31 Mai | Mariannn77 întreabă:

Salutare! Va rog, cum procedez sa ma autoexclud din toate sălile de jocuri? Unde trebuie depusa cererea de autoexcludere?

1
Răspunde Raportează
Jekdjdjjdjdj
în 31 Mai | Jekdjdjjdjdj întreabă:

Deci am ținut dietă 9 zile extremă, se vede schimbări la corp 400 kcal p zi, azi am trișat și am mâncat 1600 calori, ma îngraș la loc sau e ok daca continui dietă

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 29 Mai | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Numai pe mine ma enerveaza toti profesorii din Romania? Adica toti se cred superiori si vor respect, dar ei injosesc elevii. Sunt in a 7- a la o scoala destul de mica dintr- o comuna de langa ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andrei8888p
în 29 Mai | andrei8888p întreabă:

Salut, TPU! Astăzi mi- a ajuns permisul de conducere la poștă și am fost să îl ridic, cei de acolo m- au sunat înainte. Întrebarea mea este: de unde au numărul meu cei de la DRPCIV? Nu îmi ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zapada890
în 29 Mai | Zapada890 întreabă:

Bună, am nevoie de niște sfaturi. Urmează să merg la liceu, eu sunt decis unde vreau să merg de la începutul școlii, vreau să merg la Valeriu Braniste Lugoj (liceu zi) tehnician în gastronomie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Andrei19911212
    trimisă acum 14 ore

Andrei19911212 întreabă:

Salutare. Am nevoie de ajutor. Acum 1 an am intalnit o femeie superba. Am intalnit- o pe o platforma online si am decis sa ne mutam impreuna dupa cateva luni.Am plecat la ea, in al oras(Bucuresti) si i-...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • wulfrik861
    trimisă acum 13 ore

wulfrik861 întreabă:

M-a întrebat o femeie că de ce scriu altor femei în privat! ce să înțeleg de aici? că e geloasă și că mă place?
    14 răspunsuri
  • Adi1987
    trimisă acum 15 ore

Adi1987 întreabă:

Deci undeva pe un camp pe un stalp este pusa o camera de supraveghere si prin zona respectiva este pustiu, nu prea sunt oameni, camera este indreptata sa vada spre o directie anume si tu daca vii in ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Adi1987
    trimisă acum 16 ore

Adi1987 întreabă:

De ce sunt urat cand ma uit in oglinda si sunt frumos in poze?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.578.653
  • Întrebări: 3.946.246
  • Răspunsuri: 17.608.676
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 50 minute
Ce zici de un quiz?
Mica Sirena

Mica Sirena

Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!

Start quiz
Categorii
  • 651.449 Adolescenţi
  • 55.346 Afaceri & Financiar
  • 22.845 Artă şi Cultură
  • 72.344 Auto & Moto
  • 144.120 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.757 Carieră
  • 20.234 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.221 Conversaţii