"acum 9 ore | David2024 a întrebat:
(PS: mi-e cam frica sa scriu ce urmeaza dar acum asta este, am 13 ani si sper sa nu ma judecați, cred ca toți am facut porcării din astea)
Trec printr-o perioadă confuză"
Mai copilas, ai doar 13 anisori si nu ai inca habar cum sunt relatiile cu fetele, fiindca nu ai inca discernamant si cunostinte suficinete, ca sa poti intelege multe lucruri.
Asteapta sa mai cresti cativa ani, ca sa poti intelege.
Într-un fel dumneavoastră aveți dreptate cred ca l-am moștenit pe tata ca si el cand era ca mine se arunca asa cu capul inainte. Mi-au mai spus mie parintii ca relatiile si astea vin la timpul lor
Nu-ti bate capul cu fete de genul. Daca ai un tip logic de gandire, nu merita sa-ti creezi frustrari si drame inutile cu fete nesigure pe ele. Mai ales ca inca nu isi pot tine sub control emotiile si hormonii. Cauta in continuare o fata care nu iti creeaza drame inutile si vezi-ti de treaba ta.
Cred ca mai bine astept inca un an doi sa mai cresc ca am abia 13 ani totuși(cum a spus si doamna violeta)
NU zice nimeni sa te pui intr-o relatie cu ele de pe acum, daca nu simti asta. Ci pur si simplu sa incerci sa comunici si cu fetele la modul amical macar. Peste vreo 2-3 ani, o sa iti schimbi perceptia despre ele, si daca nu in perioada aia nu vei avea experienta de a vorbi cu fetele, o sa iti fie foarte greu sa le abordezi atunci.
Pai nu vreau avand in vedere ca sunt neserioase amandoua. Astea vin la timpul lor daca am facut 13 ani nu inseamna ca trebuie sa am iubită neaparat