| OoKidaLoveoO a întrebat:

Pt olimpiada:Imagineaza-ti ca si tu esti ca o omida care a devenit fluture.Acum esti destul de mare.Stii destul de multe ca sa poti "zbura". Priveste-te in oglinda mintii si a sufletului tau si scrie o compunere in care sa te descrii pe tine prin comparatie cu o omida:Visand sa aiba aripi/Si sa fie un fluture/Zburand din floare-n floare.
Textul scris de tine trebuie sa aiba 13-`15 randuri si sa cuprinda cel putin patru aspecte fizice si sufletesti care iti plac la tine si sunt apreciate de cei din jurul tau. Pune un titlu potrivit compunerii tale!(Ajutati-ma va rog de la pr lui babyangel423 Alina)

Răspuns Câştigător
| Lykan a răspuns:

Titlu:Renasterea
Ar trebui sa scrii ceva ce te deosebeste de alti oameni cea ce te face sa te simti unica nu pot sa scriu eu o compunere pentru ca compunerea trebuie sa fie pentru tine asa ca gandeste-te cea ce te te face sa te simti unica

8 răspunsuri:
| Alfonso a răspuns:

Pai,daca trebuie sa te compari cu un fluture...atunci zi asa:
Titlu:Ziua a 12-a
Cuprins :Mi-a aparut din nou in vis, acel om, cu ochelarii mari si negri, si cu antene... spunandu-mi ca se apropie, ca mai sunt 12 zile! Ce anume? Ce se apropie? Nu imi dau seama, este doar un vis? Sau e mai mult de atat?!
In fine, pe scurt pe parcursul celor 12 zile, te transformi intr0un fluture odios, si i ncepi sa macelaresti oamenii fara motiv, si nu iti aduci aminte nimic din toate astea dimineata! In a 12 zi, tipul din vis vine la tine, si te transforma in omida! Si tu zici"DC EU?!" Miar el zice "Pt ca esti prima la catalog! BLESSSTEMEEEE! Atunci varul tau, de 21 de ani,care se juca prea multe jopcuri video,il loveste cu o telecomanda pe omul fluture,atunci o urmarire geniala,incepe,varul tau pe bicicleta,iar omul fluture, care apopo, se numeste Murphy Ion, pe jos! Dupa ce explodeaza tot Ploiestiu, tu devii un demon! Un Flutur Demon! Si se sfarseste pareta intai!

| OoKidaLoveoO explică (pentru Alfonso):

Serios este un copil de clasa a 6 nu cred ca este bine sa srie ceva cu macelarit si prostii cu explozii.Totusi daca as fi scris eu asa ceva as primi un 10.winking

| OoKidaLoveoO explică (pentru Lykan):

Da asta ii problema.Sunt ca toti ceilalti!crying
(Alina)

| Lykan a răspuns (pentru OoKidaLoveoO):

Nu ii adevarat fiecare persoana e unica uitate ca si acum esti amuzanta

| OoKidaLoveoO explică (pentru Lykan):

Eehappy vezi ca stii.O reusit sa faca compunerea.Mrs mult:*

| OoKidaLoveoO explică:

Da acc la cererea de prieteniehappy

| Lykan a răspuns (pentru OoKidaLoveoO):

Ok cu placere :s

| OoKidaLoveoO explică:

:Ilaughing