| ÎngerulThawMic16 a întrebat:

RAPID! Buna, am 16 ani și îmi place foarte mult de un băiat de 25 de ani. Vorbim de 6 luni, iar prima data nu i-am dat importanta din cauza diferenței de vârstă. Ma gândeam ca sigur vrea ceva de la mine. Poate ma consideră mica și imatura, ușor de manipulat. Dar pe parcurs am realizat ca este o persoana deosebita. Mi a zis ca vrea sa ne întâlnim sa ne simțim bine, mi a povestit ce o sa facem pe larg și nu ca fi vorba de sex! A zis ca fără acordul meu nu va face nimic. Asa ca eu am acceptat, iar în ultimele doua luni am avut trei întâlniri. Ceea ce am făcut a fost decât sa ne sarutam și i-am dat eu o limita. Acum se roagă de mine sa ne sarutam reciproc și în zonele alea și eu i-am zis ca nu pot sa fac asta. El a insistat și a zis ca nu se va întâmpla nimic rău, însă încă nu am zis da. A zis ca ma vrea enorm! I ar place ca peste ani sa avem o relație serioasa ba chiar sa rămânem împreună pentru totdeauna, cât despre diferența imensa de vârstă a zis ca nu contează când exista iubire. Și eu îl vreau enorm! Dar nu știu totuși ce sa cred, îmi e frica sa nu fie vrajeala. Pe de alta parte nu pot sa cred ca poate fi vrajeala, motivul fiind toate cuvintele frumoase pe care mi le-a zis, care m au vrăjit parca și m au făcut sa am încredere în el. S a ținut de promisiune când i am zis sa rămână intre noi tot ce o sa facem și de aceea nu cred ca ma ca dezamăgi vreodată. Dar poate sunt prea vrăjita de el, poate sunt cum am zis mai sus : mica și imatura, ușor de manipulat! Voi ce credeți despre toată poveste asta? E vrajeala? Sau chiar vrea ceva serios? Va rog! Ofer fundița! :* :*

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Baiatul este foarte vrajitor.Deja,din ce spui, vrea sa faca sex cu tine.Asa ca numai tu stii daca merita sau nu.Parerea mea este sa ii dai papucii. Diplomatic si fara scandal.

| Ozanaf a răspuns:

Te inteleg prin ce treci. Eu am 19 ani si imi place de un tip de 29 de ani. Iar daca mi-ar cere ceva ce nu vreau si nu ma intelege. Cand nu ma accepta asa cum sunt, nu ii mai sunt prietena. Cine te iubeste te accepta asa cum esti tu daca nu te accepta inseamna ca nu te merita. La fostul meu prieten am renuntat la el pentru ca nu m-a acceptat.

| Zedge a răspuns:

Eu zic sa stai cuminte si sa nu te incurci cu indivizi din astia mai ales ca e diferenta asta de varsta dintre voi, tu ce crezi ca vrea de la tine? Iti zic eu sa ajunga la chilotii tai, stii la ce ma refer.
Asculta sfatul meu si stai cuminte ca stiu o multime de cazuri asemanatoare care s-au sfarsit urat sau chiar tragic. Cauta-ti un baiat de seama ta si vezi-ti de treaba!

| RM94 a răspuns:

E clar ca vrea doar sex. Fii atenta cand un baiat te iubeste te asteapta si 3 ani si 5 ani pana sa faceti sex. Cand el te indeamna la sex si tu il refuzi, daca te iubeste cu adevarat intelege si asteapta, daca insista inseamna ca vrea neaparat sa te aiba in pat cat mai repede, dupa care o sa aiba alta victima in pat. De obicei fetele de varsta lui, 25 ani, au fost deja vrajite si au experienta si stiu cand si ce vor baietii. Asa ca astia de 25 de ani se duc la fete mai mici fara experienta. Nu fi fraiera, nu te lasa pacalita si batjocorita sunt multe cazuri ca al tau si crede-ma ca se termina urat rau de tot. Dupa ce o sa iti franga inima tu nu o sa mai vrei sa intri in relatie cu nici-un baiat deoarece o sa crezi ca toti sunt ca el.
De curiozitate, cum v-ati cunoscut?

| Gabytzykaa a răspuns:

Vrajeala!

| Gabytzykaa a răspuns:

Sunt enorm de multe astfel de cazuri ori e peste ori vrea ceva de la tine si sa te paraseasca.