Baiatul este foarte vrajitor.Deja,din ce spui, vrea sa faca sex cu tine.Asa ca numai tu stii daca merita sau nu.Parerea mea este sa ii dai papucii. Diplomatic si fara scandal.
Te inteleg prin ce treci. Eu am 19 ani si imi place de un tip de 29 de ani. Iar daca mi-ar cere ceva ce nu vreau si nu ma intelege. Cand nu ma accepta asa cum sunt, nu ii mai sunt prietena. Cine te iubeste te accepta asa cum esti tu daca nu te accepta inseamna ca nu te merita. La fostul meu prieten am renuntat la el pentru ca nu m-a acceptat.
Eu zic sa stai cuminte si sa nu te incurci cu indivizi din astia mai ales ca e diferenta asta de varsta dintre voi, tu ce crezi ca vrea de la tine? Iti zic eu sa ajunga la chilotii tai, stii la ce ma refer.
Asculta sfatul meu si stai cuminte ca stiu o multime de cazuri asemanatoare care s-au sfarsit urat sau chiar tragic. Cauta-ti un baiat de seama ta si vezi-ti de treaba!
E clar ca vrea doar sex. Fii atenta cand un baiat te iubeste te asteapta si 3 ani si 5 ani pana sa faceti sex. Cand el te indeamna la sex si tu il refuzi, daca te iubeste cu adevarat intelege si asteapta, daca insista inseamna ca vrea neaparat sa te aiba in pat cat mai repede, dupa care o sa aiba alta victima in pat. De obicei fetele de varsta lui, 25 ani, au fost deja vrajite si au experienta si stiu cand si ce vor baietii. Asa ca astia de 25 de ani se duc la fete mai mici fara experienta. Nu fi fraiera, nu te lasa pacalita si batjocorita sunt multe cazuri ca al tau si crede-ma ca se termina urat rau de tot. Dupa ce o sa iti franga inima tu nu o sa mai vrei sa intri in relatie cu nici-un baiat deoarece o sa crezi ca toti sunt ca el.
De curiozitate, cum v-ati cunoscut?
Sunt enorm de multe astfel de cazuri ori e peste ori vrea ceva de la tine si sa te paraseasca.