Trece cu timpul, tine-te ocupat cu tot felul de activitati pana atunci. Daca o sa stai degeaba mai rau iti faci, chiar daca doar iti vine sa zaci si n-ai chef de nimic.
E greu sa treci peste despartire dar cel mai bun remediu este timpul. Ai rabdare, fa activitati cu care sa-ti ocupi timpul si o sa te simti mai bine.
Alcoolul.
Glumesc.
Stai și te plângi de una, când alții n au picioare, mâini, etc, situații precare.
O viața ai
Oameni mai sunt
De la unii învățăm lecții
De la alții, poate trăim cele mai frumoase povesti
Fa ceea ce ți place
Nu te mai gândi
Mai rău ți faci
Inteleg dar era diferita de celelalte,era un inger de fata,invata,nu facea nimic rau,parintii ei stiau de mine,dar ei nu ii pasa de mine,baga multe motive ca ii acolo ca ii dincolo, ca invata, si am ajuna sa ne vedem o data pe saptamana, o iubeam enorm, ma doare sufletu'..si ei mai ca n-o durea-n cot
Fa-ti un prieten nou ori spune-i cuiva in care ai incredere si cere-i un sfat. oricum imi pare rau pentru tine, cum s-a intamplat?
Pai eu, sufar de bipolaritate si, sunt genul de baiat gelos, timid si foarte sufletist.Ne vedeam o data pe saptamana si,mna,ne-am vazut ieri,am mers la pizza, am petrecut mult timp impreuna, ea e genul de fata cuminte, care invata, nu sta mult pe telefon etc etc.Si o iubeam mult,o iuneam enorm dar azi a zis ca a mers cu o fata la cafea,si mna,mie nu mi-a cazut,adica se vede cu o fata si noi ne vedem o data pe sapt,ne era greu,si dupa o cearta scurta, i-am zis asa doar ca un test (eram nervos) "DACA ti-as spune ca ne despartim" si ea a zis simplu, fa ce vrei, niciun stres, si cam atat.
Gelozia asta, oricum nu prea aveai motive da dacă a spus că nu o deranjează dacă vă despărțiti, înseamnă că nu te iubea. Nu te merita
Sa iesi undeva cu un prieten. Daca ai posibilitatea poti si calatorii in tara si in afara ei. Calatoriile ajuta mult. Elibereaza mintea de ganduri si sufletul de dor, stres etc...
Devddd întreabă: